Plešec – Čokoladna lizika Sladoled

  Cena 1,50 € 1.5 EUR

  Kupi 2 in prihrani 10%

  Artikel ni na zalogi
  V košarico

  Čokoladna lizika, v podobi korneta s sladoledom, je izvirno in sladko darilo za vse generacije. Izdelana je iz fine temne in sladke mlečne čokolade, ki se čudovito raztopita v ustih in za seboj pustita pristen čokoladen okus. Navdušeni bodo tako odrasli kot otroci.

  *Neto količina: 10 g

  Z nakupom tega izdelka lahko zberete do 1 Sladko točko. Skupaj boste prejeli 1 Sladko točko ki vam prinese popust v vrednosti 0,01 €.


  Izdelka trenutno ni na zalogi. Vpiši svoj email in obvestili te bomo takoj ko bo ponovno na zalogi.
  Uspešno smo vas dodali na seznam. Obvestili vas bomo takoj ko bo izdelek ponovno na zalogi.
  Info

  Plešec – Čokoladna lizika Sladoled

  Pekarna in čokoladnica Plešec je domača slovenska čokoladnica, ki se ponaša z ročno izdelanimi domačimi, vrhunskimi pekovskimi ter čokoladnimi izdelki. Med le-temi se nahaja tudi kolekcija simpatičnih čokoladnih lizik najrazličnejših oblik.

  Čokoladna lizika Kornet je čokoladni kornet s kepicami sladoleda, na palčki. Izdelana je iz sladke mlečne čokolade in obarvana z le naravnimi barvili. Čokoladne lizike so kot nalašč za sladkosnede otroke in izvrsten majhen posladek.

  VIDEO - Čokoladnica Plešec

  Izdelek še nima mnenja kupcev.

  Prednosti
  • Za vse ljubitelje odličnih čokoladnih izdelkov
  • Izvirno darilo
  • Ročno izdelano
  • 100% slovensko
  Ključne besede: čokolada, mlečna čokolada, plešec, čokoladnica plešec, boštjan plešec, čokoladna lizika, lizika iz čokolade, čokoladne lizike, sladoled
  ×

  Zakaj pri nas?

  5 razlogov

  za kupovanje pri nas.

  Preberi več