Obvestila:

  Golden Apple

  Golden Apple

  Deteljica 3

  4290 Tržič

  Nekoč je živel kralj, ki je hudo zbolel. Nobeno zdravilo mu ni pomagalo in pričakovali so njegovo smrt. Takrat pride mimo berač, ki pove, da kralja lahko pozdravi le zlato jabolko, ki ga mora...

  Z MojaČokolada.si sodelujemo že od 14.12.2014.

  Golden Apple

  Nekoč je živel kralj, ki je hudo zbolel. Nobeno zdravilo mu ni pomagalo in pričakovali so njegovo smrt. Takrat pride mimo berač, ki pove, da kralja lahko pozdravi le zlato jabolko, ki ga mora poiskati eden izmed njegovih treh sinov. Tisti, ki ga bo našel, bo podedoval njegovo kraljestvo …

  Priljubljeni miti in pravljice o zlatem jabolku nas navdihujejo pri ustvarjanju nove serije visokokavostnih izdelkov za zahtevne vegetarijanske kupce. Pri delu in v življenju nas vodijo visoki etični standardi, s katerimi si utrjujemo pot na evropske trge poznavalcev in ljubiteljev žive hrane.

  Azimut Vester je družinsko podjetje, ki sva ga leta 1994 ustanovila Andreja in Jože Vester. Sva vegetarijanca in se trudiva živeti po etičnih načelih, zato iščeva in uresničujeva poslovne priložnosti, ki so povezane z najinim načinom življenja.V prvih letih smo se ukvarjali z distribucijo knjig, izobraževalnih video programov in kartografskih izdelkov. Leta 1997 smo pod blagovno znamko EKOS idejno zasnovali posebne koše za ločevanje odpadkov in jih kasneje s še dvema podjetjema razvili v najbolje prodajani izdelek za ločevanje odpadkov v Sloveniji.

  Leta 1998 smo postali distributerji za popolnoma naravna rastlinska gnojila iz tropskega drevesa Neem in rjavih morskih alg, ki imajo tudi veganski certifikat. V svoji spletni trgovini ponujamo še vrsto drugih izdelkov za zdrav način življenja in ohranjanje čistega okolja.

  Leta 2011 smo skupaj s strokovnimi sodelovci zasnovali blagovno znamko Zlato jabolko, namenjeno pripravi in distribuciji visoko kakovostnih presnih in veganskih prigrizkov. Dober odziv kupcev in področje, ki ga pokriva le malo proizvajalcev hrane, nas je spodbudilo v širjenje in razvoj proizvodnje. Naše delo je hkrati tudi naš prispevek k preoblikovanju družbe, kvaliteti vsakdanjega bivanja in bolj prijaznim medsebojnim odnosov.

  Ni izdelkov za tega dobavitelja

  ×

  Zakaj pri nas?

  5 razlogov

  za kupovanje pri nas.

  Preberi več