Dobnik - Valentinovo čokoladno srce

  Cena 3,90 € 3.9 EUR

  Kupi 2 in prihrani 10%

  Artikel ni na zalogi
  V košarico

  Za zaljubljence, ki se radi sladkajo s čokolado smo pripravili čokolado v obliki srčka, ki je izdelana ročno in z ljubeznijo do čokolade. Privoščite svoji boljši polovici le najboljše in ji podarite majhno pozornost za Valentinovo. 

  Za pravo ljubezensko vzdušje!

  Z nakupom tega izdelka lahko zberete do 3 Sladkih točk. Skupaj boste prejeli 3 Sladkih točk ki vam prinese popust v vrednosti 0,03 €.


  Izdelka trenutno ni na zalogi. Vpiši svoj email in obvestili te bomo takoj ko bo ponovno na zalogi.
  Uspešno smo vas dodali na seznam. Obvestili vas bomo takoj ko bo izdelek ponovno na zalogi.
  Info

  Dobnik - Valentinovo čokoladno srce

  Čokoladni atelje Dobnik odlikuje dolgoletna tradicija izdelovanja vrhunskih čokoladnih izdelkov. Izdelki so ročno izdelani iz svežih sestavin najvišje kakovosti, ki poskrbijo za odlične okuse in izgled izdelkov. 

  Valentinovo čokoladno srce je primerno za vse zaljubljene čokoholike. Valentinovo srce vsebuje čokolado v obliki srca. Čokolada je izdelana iz vrhunskih sestavin, zato bo poskrbela za popolno čokoladno okušanje. 

  *  Rok trajanja: 2 meseca.

  VIDEO - Čokoladni Atelje Dobnik

  Čokoladni atelje Dobnik

  Čokoladni atelje Dobnik je slovenska čokoladnica z dolgoletno tradicijo izdelave čokoladnih izdelkov. Z izdelavo čokolade najvišje kakovosti, so kot prvi pričeli že leta 1994. Že v samem začetku so si za vodilo postavili visoko kakovost in vse od takrat sledijo svojim načelom. Z ročno izdelavo, naravnimi sestavinami in z uporabo prave čokolade najvišje kakovosti, se uvrščajo med čokoladnice z najboljšimi čokoladnimi izdelki.

  Neprestano preizkušajo nove recepte, izboljšujejo stare in se poigravajo s kombinacijami. Tradicionalna izdelava in inovativnost zagotavljajo vrhunske in unikatne čokoladne dobrote.

  Garancija kakovosti

  Čokoladni izdelki ateljeja Dobnik so izdelani iz najboljše, prave čokolade. Zdravilne lastnosti prave čokolade z visoko vsebnostjo kakava so poznavalcem že dolgo znane. Izdelki so pripravljeni s skrbjo in ročno. Priporočamo, da naše izdelke hranite na suhem in hladnem med 18 – 20 °C in da ne odlašate predolgo s pokušnjo.

  Z lepimi željami, Čokoladni atelje Dobnik.

  Sestavine:

  temna čokolada z minimalno 70% kakavovih delcev, mlečna čokolada z minimalno 32% kakavovih delcev, brez dodanih konzervansov, brez umetnih barvil, brez umetnih okusov.

  Lahko vsebuje sledove oreščkov, jajc, žit. Živilo ni primerno za alergike.

  Izdelek še nima mnenja kupcev.

  Prednosti
  • Izdelek je narejen v Sloveniji
  • Darilno pakiranje v lepi škatlici
  • Bonboniera vsebuje vrhunske čokoladne srčke
  • Unikatno darilo ob vsaki priložnosti zanjo ali zanj
  • Ročno izdelano
  Ključne besede: čokolada, temna čokolada, dobnik, čokoladnica dobnik, čokoladno darilo, mlečna čokolada, valentinovo, valentinovo srce, ročno izdelano, srce
  ×

  Zakaj pri nas?

  5 razlogov

  za kupovanje pri nas.

  Preberi več