Cenovni razpon
0€ - 11
Blagovna znamka
BAM - become a master

Vroča čokolada

Vroča čokolada različnih proizvajalcev s široko ponudbo najrazličnejših okusov. Ob tako pestri ponudbi vročih čokolad verjamemo, da prav vsak zase najde okuse vročih čokolad, ki mu ustrezajo.

Več kot 50 različnih okusov vročih čokolad na enem mestu zgolj dokazuje, da je Mojačokolada.si vodilni ponudnik čokoladnih izdelkov na spletu. Za vas smo v kategorijo pospravili vroče čokolade tako standarnih mlečnih okusov kot tistih malo drugačnih kot sta Blue moon krema in Cherry krema, ki navdušujeta tako z barvo kot z okusom. Da bodo jesensko-zimski večeri še boljši, smo za vas pripravili tudi vroče čokolade na palčkah. Priprava je popolnoma enostavna, palčko z čokolado postavite v toplo mleko in spijete.

Namig: Vroče čokolade imajo tako zelo nizke cene, da si jih lahko privoščite več.

Izbirate lahko med okusi:

Ne pozabite na stepeno sladko smetano in čokolado dekoracijo z BAM pokajočo čokolado.

Želite pomoč pri iskanju darila za svoje najdražje?

Čoko iskalnik

namaz karamela krema BAM lešnik temna čokolada kokos jagoda mlečna čokolada pomaranča pistacija vanilija bela čokolada crispy

Trgovina

Prikazujem 1-19 od 19 izdelkov

Ustvarjaj kot pravi Čokochef

Vpiši svoj elektronski naslov, mi pa ti na tvoj naslov pošljemo brezplačno e-knjigo receptov, ki vsebuje kar 9 najbolj kul čokoladnih receptov priznanih slovenskih čokochefov.