Kraš čokolada

  Kraš čokolada

  Cesta na Brdo 85

  1000 Ljubljana

  Generacije potrošnikov že skoraj celo stoletje uživajo v bogati ponudbi raznovrstnih Kraševih sladkih izdelkov. Kraš od začetkov proizvodnje leta 1911 pa do danes sistemsko razvija proizvodnjo vseh...

  Z MojaČokolada.si sodelujemo že od 06.09.2014.

  Kraš čokolada

  Generacije potrošnikov že skoraj celo stoletje uživajo v bogati ponudbi raznovrstnih Kraševih sladkih izdelkov. Kraš od začetkov proizvodnje leta 1911 pa do danes sistemsko razvija proizvodnjo vseh treh skupin konditorskih izdelkov - izdelkov iz kakava, keksov in vafljev ter bonbonov.

  Dolgoletna usmerjenost k proizvodnji originalnih, visokokakovostnih izdelkov in izpolnjevanju želja in potreb potrošnika je Krašu zagotovila vodilno mesto konditorskega proizvajalca.

  O Krašu največ povedo njegove znamke, kot so Bajadera, Griotte desert, čokolada Dorina, Kraljestvo živali, Domaćica, Napolitanke, bonboni Ki-Ki in Bronhi ter ostali izdelki, ki so dobro znani številnim potrošnikom.

  Celotna proizvodnja je organizirana v skladu s svetovnimi konditorskimi standardi, pri čemer so izpolnjene najstrožje zahteve za doseganje visoke kakovosti.

  ZGODOVINA

  Številni posamezniki, pa tudi cele generacije, že skoraj 100 let prispevajo k razvoju Kraša v moderno konditorsko podjetje.

  Kraševa “sladka” zgodovina se je začela leta 1911, ko je tovarna Union v Zagrebu začela z delom kot prvi proizvajalec čokolade v jugovzhodni Evropi. Že takoj na začetku so slaščice, izdelane v tej tovarni, prejele največje priznanje - Union je postal cesarski in kraljevski dobavitelj dunajskega dvora.

  Tovarna Bizjak je leta 1923 v Zagrebu, na Savski cesti, začela proizvajati prepečenec, kekse in vaflje. Zahvaljujoč sposobnosti njenega lastnika je firma kmalu postala znana po svojih domačih keksih na tržišču širše regije.

  Družbeno podjetje se je leta 1992 pretvorilo v delniško družbo Kraš. Od tedaj naprej se Kraš razvija kot sodobno organizirano in tržno usmerjeno podjetje, katerega izdelki so prisotni in priznani na svetovnih tržiščih. Pri tem spoštujemo in negujemo svojo bogato preteklost, ki temelji na vrhunski kakovosti izdelkov, ki so jih s svojo zvestobo nagradile generacije Kraševih potrošnikov.

  ×

  Zakaj pri nas?

  5 razlogov

  za kupovanje pri nas.

  Preberi več