Pro Organika

  Pro Organika

  Mladinska ulica 63

  1000 Ljubljana

  Pro Organika je mlado slovensko podjetje, ki proizvaja in prodaja premium ekološke prehrambene proizvode. Zavedamo se, da odnos posameznika do hrane predstavlja mnogo več, kot nam je bilo...

  Z MojaČokolada.si sodelujemo že od 20.08.2014.

  Pro Organika

  Pro Organika je mlado slovensko podjetje, ki proizvaja in prodaja premium ekološke prehrambene proizvode. Zavedamo se, da odnos posameznika do hrane predstavlja mnogo več, kot nam je bilo posredovano skozi generacije. Gre za močno energetsko vez, ki nam daje samozavest, moč in optimizem za nove življenjske izzive. Želimo pokazati, da lahko spodobno živimo, če je celicam osnova le polnovredna rastlinska hrana. Ne le spodobno, temveč vrhunsko in gurmansko, kot tudi zdravo. Trgu smo predstavili alternativno ponudbo za vse, ki želijo občutiti enostavnost, a hkrati zaužiti polnost okusa.

  Širiti želimo kulturo prehrane. Naj človek zaužije le toliko hrane, kolikor jo potrebuje. S tem ne preobremenimo našega organizma in ne vplivamo negativno na kakovost kreiranja. Ekološko pridelani izdelki so nosilci vitalne energije in delujejo na človeka ter okolje regenerativno oziroma »pomlajevalno«. Tako pridelani izdelki so z okoljem v simbiozi in ga po dokončani rasti ne opustošijo. Ker nas zanima samo ekološko pridelana hrana, soustvarjamo kulturo bivanja na zemlji.

  Naše geslo je »Vlagaj vase!«, saj se sprememba vedno začne le v nas samih.

  Oglejte si naše izdelke

  ×

  Zakaj pri nas?

  5 razlogov

  za kupovanje pri nas.

  Preberi več