Dobnik - Temna čokolada Grand Cru Puertomar

  Cena 11,90 € 11.9 EUR

  Kupi 2 in prihrani 10%

  Artikel ni na zalogi
  V košarico

  Gold Grand Cru Puertomar, čokoladna tablica iz zlate Grand Cru kolekcije, prihaja izpod rok čokoladnih mojstrov Čokoladnega ateljeja Dobnik. Izdelana je iz redke in najboljše vrste kakavovca Criollo, kar se odraža tudi v njenem zaokroženem in sladkem okusu, z značilno aromatično kiselkasto noto. Leta 2009 je bila ta čokolada izbrana za Najboljšo čokolado na svetu!

  * 1 tablica = 100 g čokolade.

  Z nakupom tega izdelka lahko zberete do 11 Sladkih točk. Skupaj boste prejeli 11 Sladkih točk ki vam prinese popust v vrednosti 0,11 €.


  Izdelka trenutno ni na zalogi. Vpiši svoj email in obvestili te bomo takoj ko bo ponovno na zalogi.
  Uspešno smo vas dodali na seznam. Obvestili vas bomo takoj ko bo izdelek ponovno na zalogi.
  Info

  Dobnik - Temna čokolada Grand Cru Puertomar

  Čokolada Gold Grand Cru iz Puertomar-ja je izvrstna temna čokoladna tablica z vsaj 75% kakavovih delcev. Izdelana je iz posebne vrste kakavovca Criollo, ki je danes redko, izjemno občutljivo in zelo slabo rodno drevo, saj uspeva samo v najvišjih senčnih legah.

  Ta enkraten kakavovec so pred pozabo ohranili le v Venezueli na haciendi San Jose, kjer še vedno izdelujejo najboljšo, a najbolj redko čokolado na svetu. Ta čokolada je izjemno aromatičnega okusa z noto smetane, začimb mandljev in češnjeve marmelade.  Ker je te vrste kakavovca izjemno malo, ta čokolada tudi ni vedno na voljo. Leta 2009 je bila zasluženo izbrana za najboljšo čokolado na svetu.

  * Rok trajanja: 6  mesecev.

  VIDEO - Čokoladni Atelje Dobnik

  Čokoladni atelje Dobnik

  Čokoladni atelje Dobnik je slovenska čokoladnica z dolgoletno tradicijo izdelave čokoladnih izdelkov. Z izdelavo čokolade najvišje kakovosti, so kot prvi pričeli že leta 1994. Že v samem začetku so si za vodilo postavili visoko kakovost in vse od takrat sledijo svojim načelom. Z ročno izdelavo, naravnimi sestavinami in z uporabo prave čokolade najvišje kakovosti, se uvrščajo med čokoladnice z najboljšimi čokoladnimi izdelki.

  Neprestano preizkušajo nove recepte, izboljšujejo stare in se poigravajo s kombinacijami. Tradicionalna izdelava in inovativnost zagotavljajo vrhunske in unikatne čokoladne dobrote.

  Garancija kakovosti

  Čokoladni izdelki ateljeja Dobnik so izdelani iz najboljše, prave čokolade. Zdravilne lastnosti prave čokolade z visoko vsebnostjo kakava so poznavalcem že dolgo znane. Izdelki so pripravljeni s skrbjo in ročno. Priporočamo, da naše izdelke hranite na suhem in hladnem med 18 – 20 °C in da ne odlašate predolgo s pokušnjo.

  Z lepimi željami, Čokoladni atelje Dobnik.

  Izdelek še nima mnenja kupcev.

  Prednosti
  • Za vse ljubitelje odličnih čokoladnih izdelkov
  • Tablica vsebuje zgolj najkvalitetnejše sestavine
  • Izbrana za najboljšo čokolado na svetu, leta 2009
  • Ročno izdelano
  Ključne besede: čokolada, tablica čokolade, dobnik, čokoladnica dobnik, čokoladni atelje, čokoladna tablica, criollo, kakav kriolo, criollo čokolada, najboljša čokolada na svetu, redka čokolada, san jose čokolada, zelo redka čokolada
  ×

  Zakaj pri nas?

  5 razlogov

  za kupovanje pri nas.

  Preberi več