

Gold Grand Cru Puertomar, čokoladna tablica iz zlate Grand Cru kolekcije, prihaja izpod rok čokoladnih mojstrov Čokoladnega ateljeja Dobnik. Izdelana je iz redke in najboljše vrste kakavovca Criollo, kar se odraža tudi v njenem zaokroženem in sladkem okusu, z značilno aromatično kiselkasto noto. Leta 2009 je bila ta čokolada izbrana za Najboljšo čokolado na svetu!
* 1 tablica = 100 g čokolade.
Izdelka ni na zalogi. Klikni tukaj in obvestili te bomo, ko bo ponovno na zalogi.
Gold Grand Cru Puertomar, čokoladna tablica iz zlate Grand Cru kolekcije, prihaja izpod rok čokoladnih mojstrov Čokoladnega ateljeja Dobnik. Izdelana je iz redke in najboljše vrste kakavovca Criollo, kar se odraža tudi v njenem zaokroženem in sladkem okusu, z značilno aromatično kiselkasto noto. Leta 2009 je bila ta čokolada izbrana za Najboljšo čokolado na svetu!
* 1 tablica = 100 g čokolade.
Izdelka ni na zalogi. Klikni tukaj in obvestili te bomo, ko bo ponovno na zalogi.
Čokolada Gold Grand Cru iz Puertomar-ja je izvrstna temna čokoladna tablica z vsaj 75% kakavovih delcev. Izdelana je iz posebne vrste kakavovca Criollo, ki je danes redko, izjemno občutljivo in zelo slabo rodno drevo, saj uspeva samo v najvišjih senčnih legah.
Ta enkraten kakavovec so pred pozabo ohranili le v Venezueli na haciendi San Jose, kjer še vedno izdelujejo najboljšo, a najbolj redko čokolado na svetu. Ta čokolada je izjemno aromatičnega okusa z noto smetane, začimb mandljev in češnjeve marmelade. Ker je te vrste kakavovca izjemno malo, ta čokolada tudi ni vedno na voljo. Leta 2009 je bila zasluženo izbrana za najboljšo čokolado na svetu.
* Rok trajanja: 6 mesecev.
Kakavova masa 57%; trsni sladkor 24,5%; kakavovo maslo 18%; emulgator (sojin lecitin).
Vsebuje lahko sledove žit, jajc, mlečnih beljakovin, laktoze, oreščkov, soje in arašidov.
Energijska vrednost 561kCal (2349kJ)
Čokolado shranjujemo pri temperaturi med 15 in 20°C, v suhem in temnem prostoru. Temperatura prostora naj nikoli ne preseže 25°C , prav tako čokolada naj ne bo izpostavljena direktni svetlobi. Izogibajte se shranjevanju čokolade v hladilniku.
Čokoladni atelje Dobnik je družinsko podjetje in čokoladnica z dolgoletno tradicijo izdelave čokoladnih izdelkov. Tradicionalna izdelava in inovativnost zagotavljajo vrhunske in unikatne čokoladne dobrote. Skrbimo, da so vsi izdelki ročno izdelani, saj sledimo stari Belgijski tradiciji izdelovanja čokoladnih izdelkov. Takšen način izdelave nam omogoča, da lahko uporabljamo sveže in naravne sestavine, zaradi česar so izdelki bolj okusni. Vsak izdelek je unikaten, umetnost in čokolada z roko v roki. Čokolada vsebuje velik delež kakavovih delcev, kupujemo jo pri najboljšem proizvajalcu belgijske čokolade, podjetju Barry Callebaut. Pri izdelavi izdelkov ne uporabljamo konzervansov. Zdaj lahko uživate v polnem naravnem okusu in skrbite za svoje zdravje. Prava čokolada je zdravilna, saj ima veliko vsebnost kakavovih delcev, le ta pa vsebuje antioksidante, ki so koristni za vaše zdravje. Ročna izdelava nam omogoča uporabo svežega sadja in mlečnih izdelkov, sestavine pa prilagajamo letnemu času. Vsi izdelki so tako sveže narejeni in brez konzervansov, zaradi česar imajo kratko življenjsko dobo.