Dobnik - Temna čokolada 5 začimb

  Cena 3,30 € 3.3 EUR

  Kupi 2 in prihrani 10%

  Artikel ni na zalogi
  V košarico

  Temna čokolada z dodatkom 5 različnih začimb je odlična temna čokolada z najmanj 70% kakavovih delcev, kjer sta užitek in zdravje združena v tablici čokolade. Črna čokolada je zaradi svojih lastnosti ter vsebnosti anti-oksidantov tudi zdravilna. Čokolada je pripravljena ročno, brez dodanih konzervansov, umetnih sladil ali stabilizatorjev. Poizkusite nekaj novega!

  * 1 tablica = 100g čokolade.

  Z nakupom tega izdelka lahko zberete do 3 Sladkih točk. Skupaj boste prejeli 3 Sladkih točk ki vam prinese popust v vrednosti 0,03 €.


  Izdelka trenutno ni na zalogi. Vpiši svoj email in obvestili te bomo takoj ko bo ponovno na zalogi.
  Uspešno smo vas dodali na seznam. Obvestili vas bomo takoj ko bo izdelek ponovno na zalogi.
  Info

  Dobnik - Temna čokolada 5 začimb

  Čokoladni Atelje Dobnik je družinska čokoladnica, ki svoje veščine pridobiva skozi tradicijo. Več kot 20 let stara čokoladnica svoje delovanje temelji na ročno izdelanih čokoladnih izdelkih, ki so pripravljeni iz svežih sestavin najvišje kakovosti. Pri svoji izdelavi ne uporabljajo dodatnih konzervansov, sestavine pa so izbrane glede na letni čas in sezono. 

  Temna čokolada 5 začimb bo poskrbela za pravo eksplozijo okusov. Čokolada vsebuje 70% kakavovih delcev, ki v kombinaciji z vrhunskim izborom začimb predstavlja za pravi izziv za vaše brbončice. Kombinacija cimeta, janeža, muškatnega oreščka, kardamona in mletih klinčkov bo poskrbela za pravo gurmansko okušanje. Prepustite se odkrivanju novih okusov.

  VIDEO - Čokoladni Atelje Dobnik

  Čokoladni atelje Dobnik

  Čokoladni atelje Dobnik je slovenska čokoladnica z dolgoletno tradicijo izdelave čokoladnih izdelkov. Z izdelavo čokolade najvišje kakovosti, so kot prvi pričeli že leta 1994. Že v samem začetku so si za vodilo postavili visoko kakovost in vse od takrat sledijo svojim načelom. Z ročno izdelavo, naravnimi sestavinami in z uporabo prave čokolade najvišje kakovosti, se uvrščajo med čokoladnice z najboljšimi čokoladnimi izdelki.

  Neprestano preizkušajo nove recepte, izboljšujejo stare in se poigravajo s kombinacijami. Tradicionalna izdelava in inovativnost zagotavljajo vrhunske in unikatne čokoladne dobrote.

  Garancija kakovosti

  Čokoladni izdelki ateljeja Dobnik so izdelani iz najboljše, prave čokolade. Zdravilne lastnosti prave čokolade z visoko vsebnostjo kakava so poznavalcem že dolgo znane. Izdelki so pripravljeni s skrbjo in ročno. Priporočamo, da naše izdelke hranite na suhem in hladnem med 18 – 20 °C in da ne odlašate predolgo s pokušnjo.

  Z lepimi željami, Čokoladni atelje Dobnik.

  Izdelek še nima mnenja kupcev.

  Prednosti
  • Izdelek je narejen v Sloveniji
  • Za vse ljubitelje odličnih čokoladnih izdelkov
  • Tablica vsebuje zgolj najkvalitetnejše sestavine
  • Darilna embalaža
  • Ročno izdelano
  Ključne besede: čokolada, tablica čokolade, temna čokolada, dobnik, čokoladnica dobnik, čokoladni atelje, čokoladna tablica, cimet, klinčki, muškatni orešček, janež, kardamon
  ×

  Zakaj pri nas?

  5 razlogov

  za kupovanje pri nas.

  Preberi več