Dobnik - Mlečna čokolada Makadami

  Cena 3,30 € 3.3 EUR

  Kupi 2 in prihrani 10%

  Artikel ni na zalogi
  V košarico

  Mlečna čokolada Makadami je odlična mlečna čokolada (35% kakavovih delcev) z dodatkom kurkume in makadamijevih oreščkov. Pravi čokoladi je dodano mleko, ki daje čokoladi svetlo rjavo bravo in kremasto strukturo ter okus. Čokolada je pripravljena ročno, brez dodanih konzervansov, umetnih sladil, stabilizatorjev ali umetnih okusov. Preizkusite nekaj novega!

  * 1 tablica = 100g čokolade.

  Z nakupom tega izdelka lahko zberete do 3 Sladkih točk. Skupaj boste prejeli 3 Sladkih točk ki vam prinese popust v vrednosti 0,03 €.


  Izdelka trenutno ni na zalogi. Vpiši svoj email in obvestili te bomo takoj ko bo ponovno na zalogi.
  Uspešno smo vas dodali na seznam. Obvestili vas bomo takoj ko bo izdelek ponovno na zalogi.
  Info

  Dobnik - Mlečna čokolada Makadami

  Čokoladni Atelje Dobnik je družinska čokoladnica, ki svoje veščine pridobiva skozi tradicijo. Več kot 20 let stara čokoladnica svoje delovanje temelji na ročno izdelanih čokoladnih izdelkih, ki so pripravljeni iz svežih sestavin najvišje kakovosti. Pri svoji izdelavi ne uporabljajo dodatnih konzervansov, sestavine pa so izbrane glede na letni čas in sezono. 

  Mlečna čokolada Makedami je okusna kremasta mlečna čokolada, kateri je dodana kurkuma in koščki makadamije. Koščki makedamije poskrbijo za odlično hrustljavo teksturo, ki v kombinaciji s kurkumo zagotovijo izvrsten in aromatičen okus. Prepustite se preizkušanju novih okusov, ki vas bodo popeljali v čokoladno pravljico!

  VIDEO - Čokoladni Atelje Dobnik

  Čokoladni atelje Dobnik

  Čokoladni atelje Dobnik je slovenska čokoladnica z dolgoletno tradicijo izdelave čokoladnih izdelkov. Z izdelavo čokolade najvišje kakovosti, so kot prvi pričeli že leta 1994. Že v samem začetku so si za vodilo postavili visoko kakovost in vse od takrat sledijo svojim načelom. Z ročno izdelavo, naravnimi sestavinami in z uporabo prave čokolade najvišje kakovosti, se uvrščajo med čokoladnice z najboljšimi čokoladnimi izdelki.

  Neprestano preizkušajo nove recepte, izboljšujejo stare in se poigravajo s kombinacijami. Tradicionalna izdelava in inovativnost zagotavljajo vrhunske in unikatne čokoladne dobrote.

  Garancija kakovosti

  Čokoladni izdelki ateljeja Dobnik so izdelani iz najboljše, prave čokolade. Zdravilne lastnosti prave čokolade z visoko vsebnostjo kakava so poznavalcem že dolgo znane. Izdelki so pripravljeni s skrbjo in ročno. Priporočamo, da naše izdelke hranite na suhem in hladnem med 18 – 20 °C in da ne odlašate predolgo s pokušnjo.

  Z lepimi željami, Čokoladni atelje Dobnik.

  Izdelek še nima mnenja kupcev.

  Prednosti
  • Izdelek je narejen v Sloveniji
  • Za vse ljubitelje odličnih čokoladnih izdelkov
  • Tablica vsebuje zgolj najkvalitetnejše sestavine
  • Darilna embalaža
  • Darilno pakiranje
  • Ročno izdelano
  Ključne besede: čokolada, tablica čokolade, dobnik, čokoladnica dobnik, čokoladni atelje, čokoladna tablica, mlečna čokolada, makedamija, kurkuma, čokolada z kurkumo, čokolada z makadamijo
  ×

  Zakaj pri nas?

  5 razlogov

  za kupovanje pri nas.

  Preberi več