

Gold Grand Cru Tanzanija, temna čokoladna tablica iz zlate Grand Cru kolekcije, prihaja izpod rok čokoladnih mojstrov Čokoladnega ateljeja Dobnik. Čokolada je izdelana iz le najboljših in najkvalitetnejših kakavovih zrn, kar se odraža tudi v njenem robustnem, rahlo kiselkastem, okusu kakava z ostro noto sadja in začimb. Privoščite si le najboljše!
* 1 tablica = 100 g čokolade.
Izdelka ni na zalogi. Klikni tukaj in obvestili te bomo, ko bo ponovno na zalogi.
Gold Grand Cru Tanzanija, temna čokoladna tablica iz zlate Grand Cru kolekcije, prihaja izpod rok čokoladnih mojstrov Čokoladnega ateljeja Dobnik. Čokolada je izdelana iz le najboljših in najkvalitetnejših kakavovih zrn, kar se odraža tudi v njenem robustnem, rahlo kiselkastem, okusu kakava z ostro noto sadja in začimb. Privoščite si le najboljše!
* 1 tablica = 100 g čokolade.
Izdelka ni na zalogi. Klikni tukaj in obvestili te bomo, ko bo ponovno na zalogi.
Čokolada Gold Grand Cru iz Tanzanije je temna čokoladna tablica z vsaj 75% kakavovih delcev. Izdelana je iz čudovite mešanice kakavovih zrn iz najboljših dveh vrst kakavovcev, ki rastejo na vzhodnih obalah Afrike. V tej čokoladni tablici sta združeni dve izjemni, aromatični vrsti kakava – redko in kiselkasto Criollo ter grobo in grenko vrsto Forastero.
Ti dve prvinski sorti kakavovca skupaj tvorita enkratno mešanico, v kateri prevladuje ostra nota sadja in začimb. Njena posebnost je v robustnem okusu s poudarjeno kremasto strukturo.
* Rok trajanja: 6 mesecev.
Kakavova masa 69,5%; sladkor 21,5%; kakavovo maslo 9%; naravna vanilijeva aroma.
Vsebuje lahko sledove žit, jajc, mlečnih beljakovin, laktoze, oreščkov, soje in arašidov.
Energijska vrednost 584kCal (2445kJ)
Čokolado shranjujemo pri temperaturi med 15 in 20°C, v suhem in temnem prostoru. Temperatura prostora naj nikoli ne preseže 25°C , prav tako čokolada naj ne bo izpostavljena direktni svetlobi. Izogibajte se shranjevanju čokolade v hladilniku.
Čokoladni atelje Dobnik je družinsko podjetje in čokoladnica z dolgoletno tradicijo izdelave čokoladnih izdelkov. Tradicionalna izdelava in inovativnost zagotavljajo vrhunske in unikatne čokoladne dobrote. Skrbimo, da so vsi izdelki ročno izdelani, saj sledimo stari Belgijski tradiciji izdelovanja čokoladnih izdelkov. Takšen način izdelave nam omogoča, da lahko uporabljamo sveže in naravne sestavine, zaradi česar so izdelki bolj okusni. Vsak izdelek je unikaten, umetnost in čokolada z roko v roki. Čokolada vsebuje velik delež kakavovih delcev, kupujemo jo pri najboljšem proizvajalcu belgijske čokolade, podjetju Barry Callebaut. Pri izdelavi izdelkov ne uporabljamo konzervansov. Zdaj lahko uživate v polnem naravnem okusu in skrbite za svoje zdravje. Prava čokolada je zdravilna, saj ima veliko vsebnost kakavovih delcev, le ta pa vsebuje antioksidante, ki so koristni za vaše zdravje. Ročna izdelava nam omogoča uporabo svežega sadja in mlečnih izdelkov, sestavine pa prilagajamo letnemu času. Vsi izdelki so tako sveže narejeni in brez konzervansov, zaradi česar imajo kratko življenjsko dobo.