

Gold Grand Cru Sao Thome, temna čokoladna tablica iz zlate Grand Cru kolekcije, prihaja izpod rok čokoladnih mojstrov Čokoladnega ateljeja Dobnik. Čokolada je izdelana iz najboljših in najkvalitetnejših kakavovih zrn, kar se odraža tudi v njenem polnem okusu, v katerem se prepletajo nežne note praženih začimb, cappuccina in cvetja. Privoščite si le najboljše!
* 1 tablica = 100 g čokolade.
Izdelka ni na zalogi. Klikni tukaj in obvestili te bomo, ko bo ponovno na zalogi.
Gold Grand Cru Sao Thome, temna čokoladna tablica iz zlate Grand Cru kolekcije, prihaja izpod rok čokoladnih mojstrov Čokoladnega ateljeja Dobnik. Čokolada je izdelana iz najboljših in najkvalitetnejših kakavovih zrn, kar se odraža tudi v njenem polnem okusu, v katerem se prepletajo nežne note praženih začimb, cappuccina in cvetja. Privoščite si le najboljše!
* 1 tablica = 100 g čokolade.
Izdelka ni na zalogi. Klikni tukaj in obvestili te bomo, ko bo ponovno na zalogi.
Čokolada Gold Grand Cru iz otoka Sao Thome je temna čokoladna tablica z vsaj 70% kakavovih delcev. Izdelana je iz kakavovih zrn kakavovca sorte Forastero, ki raste na »otoku čokolade« Sao Thome v gvinejskem zalivu zahodne Afrike.
Ta otok je znan po svojem odličnem kakavu, spremenljivi klimi, vulkanski aktivnosti in vegetacijski raznolikosti. Ti pogoji dajo čokoladi posebno temno, močno in intenzivno kakavovo noto ter nežno noto praženih začimb, cvetja in kapučina. Zelo delikatna, zato jo mnogi obožujejo.
* Rok trajanja: 6 mesecev.
Kakavova masa 72,5%; sladkor 27%; emulgator (sojin lecitin); naravna vanilijeva aroma
Vsebuje lahko sledove žit, jajc, mlečnih beljakovin, laktoze, oreščkov, soje in arašidov.
Energijska vrednost 544kCal (2278kJ)
Čokolado shranjujemo pri temperaturi med 15 in 20°C, v suhem in temnem prostoru. Temperatura prostora naj nikoli ne preseže 25°C , prav tako čokolada naj ne bo izpostavljena direktni svetlobi. Izogibajte se shranjevanju čokolade v hladilniku.
Čokoladni atelje Dobnik je družinsko podjetje in čokoladnica z dolgoletno tradicijo izdelave čokoladnih izdelkov. Tradicionalna izdelava in inovativnost zagotavljajo vrhunske in unikatne čokoladne dobrote. Skrbimo, da so vsi izdelki ročno izdelani, saj sledimo stari Belgijski tradiciji izdelovanja čokoladnih izdelkov. Takšen način izdelave nam omogoča, da lahko uporabljamo sveže in naravne sestavine, zaradi česar so izdelki bolj okusni. Vsak izdelek je unikaten, umetnost in čokolada z roko v roki. Čokolada vsebuje velik delež kakavovih delcev, kupujemo jo pri najboljšem proizvajalcu belgijske čokolade, podjetju Barry Callebaut. Pri izdelavi izdelkov ne uporabljamo konzervansov. Zdaj lahko uživate v polnem naravnem okusu in skrbite za svoje zdravje. Prava čokolada je zdravilna, saj ima veliko vsebnost kakavovih delcev, le ta pa vsebuje antioksidante, ki so koristni za vaše zdravje. Ročna izdelava nam omogoča uporabo svežega sadja in mlečnih izdelkov, sestavine pa prilagajamo letnemu času. Vsi izdelki so tako sveže narejeni in brez konzervansov, zaradi česar imajo kratko življenjsko dobo.