Dobnik - Temna čokolada Grand Cru Sao Thome

  Cena 3,90 € 3.9 EUR

  Kupi 2 in prihrani 10%

  Artikel ni na zalogi
  V košarico

  Gold Grand Cru Sao Thome, temna čokoladna tablica iz zlate Grand Cru kolekcije, prihaja izpod rok čokoladnih mojstrov Čokoladnega ateljeja Dobnik. Čokolada je izdelana iz najboljših in najkvalitetnejših kakavovih zrn, kar se odraža tudi v njenem polnem okusu, v katerem se prepletajo nežne note praženih začimb, cappuccina in cvetja. Privoščite si le najboljše!

  * 1 tablica = 100 g čokolade.

  Z nakupom tega izdelka lahko zberete do 3 Sladkih točk. Skupaj boste prejeli 3 Sladkih točk ki vam prinese popust v vrednosti 0,03 €.


  Izdelka trenutno ni na zalogi. Vpiši svoj email in obvestili te bomo takoj ko bo ponovno na zalogi.
  Uspešno smo vas dodali na seznam. Obvestili vas bomo takoj ko bo izdelek ponovno na zalogi.
  Info

  Dobnik - Temna čokolada Grand Cru Sao Thome

  Čokolada Gold Grand Cru iz otoka Sao Thome je temna čokoladna tablica z vsaj 70% kakavovih delcev. Izdelana je iz kakavovih zrn kakavovca sorte Forastero, ki raste na »otoku čokolade« Sao Thome v gvinejskem zalivu zahodne Afrike.

  Ta otok je znan po svojem odličnem kakavu, spremenljivi klimi, vulkanski aktivnosti in vegetacijski raznolikosti. Ti pogoji dajo čokoladi posebno temno, močno in intenzivno kakavovo noto ter nežno noto praženih začimb, cvetja in kapučina. Zelo delikatna, zato jo mnogi obožujejo.

  * Rok trajanja: 6  mesecev.

  VIDEO - Čokoladni Atelje Dobnik

  Čokoladni atelje Dobnik

  Čokoladni atelje Dobnik je slovenska čokoladnica z dolgoletno tradicijo izdelave čokoladnih izdelkov. Z izdelavo čokolade najvišje kakovosti, so kot prvi pričeli že leta 1994. Že v samem začetku so si za vodilo postavili visoko kakovost in vse od takrat sledijo svojim načelom. Z ročno izdelavo, naravnimi sestavinami in z uporabo prave čokolade najvišje kakovosti, se uvrščajo med čokoladnice z najboljšimi čokoladnimi izdelki.

  Neprestano preizkušajo nove recepte, izboljšujejo stare in se poigravajo s kombinacijami. Tradicionalna izdelava in inovativnost zagotavljajo vrhunske in unikatne čokoladne dobrote.

  Garancija kakovosti

  Čokoladni izdelki ateljeja Dobnik so izdelani iz najboljše, prave čokolade. Zdravilne lastnosti prave čokolade z visoko vsebnostjo kakava so poznavalcem že dolgo znane. Izdelki so pripravljeni s skrbjo in ročno. Priporočamo, da naše izdelke hranite na suhem in hladnem med 18 – 20 °C in da ne odlašate predolgo s pokušnjo.

  Z lepimi željami, Čokoladni atelje Dobnik.

  Izdelek še nima mnenja kupcev.

  Prednosti
  • Za vse ljubitelje odličnih čokoladnih izdelkov
  • Tablica vsebuje zgolj najkvalitetnejše sestavine
  • Ročno izdelano
  • Vsaj 70% kakavovih delov
  Ključne besede: čokolada, kakavova zrna, tablica čokolade, dobnik, čokoladnica dobnik, čokoladni atelje, čokoladna tablica, forastero čokolada, čokolada gold, otoška čokolada, sao tome čokolada, afriška čokolada
  ×

  Zakaj pri nas?

  5 razlogov

  za kupovanje pri nas.

  Preberi več