

Gold Grand Cru Saint Dominigue, temna čokoladna tablica iz zlate Grand Cru kolekcije, prihaja izpod rok čokoladnih mojstrov Čokoladnega ateljeja Dobnik. Čokolada je izdelana iz najboljših in najkvalitetnejših kakavovih zrn, kar se odraža tudi v njenem izrazitem in aromatičnem okusu kakava, ki pusti v ustih enkratno aromo še dolgo časa. Privoščite si le najboljše!
* 1 tablica = 100 g čokolade.
Izdelka ni na zalogi. Klikni tukaj in obvestili te bomo, ko bo ponovno na zalogi.
Gold Grand Cru Saint Dominigue, temna čokoladna tablica iz zlate Grand Cru kolekcije, prihaja izpod rok čokoladnih mojstrov Čokoladnega ateljeja Dobnik. Čokolada je izdelana iz najboljših in najkvalitetnejših kakavovih zrn, kar se odraža tudi v njenem izrazitem in aromatičnem okusu kakava, ki pusti v ustih enkratno aromo še dolgo časa. Privoščite si le najboljše!
* 1 tablica = 100 g čokolade.
Izdelka ni na zalogi. Klikni tukaj in obvestili te bomo, ko bo ponovno na zalogi.
Čokolada Gold Grand Cru iz Saint Dominigue je temna čokoladna tablica z vsaj 70% kakavovih delcev. Izdelana je iz čudovite mešanice kakavovih zrn iz najboljših dveh vrst kakavovcev, ki rastejo v vetrovnem tropskem področju Karibov.
Ti dve prvinski sorti kakavovca – Forastero in Criollo, skupaj tvorita enkratno mešanico Hispaniola. Njena posebnost je zagotovo v izrazitem in aromatičnem kakavu, ki za seboj pusti dolgotrajno aromo v ustih.
* Rok trajanja: 6 mesecev.
Kakavova masa 65%; sladkor 27%; kakavovo maslo 8%; emulgator (sojin lecitin); naravna vanilijeva aroma.
Vsebuje lahko sledove žit, jajc, mlečnih beljakovin, laktoze, oreščkov, soje in arašidov.
Energijska vrednost 569kCal (2382kJ)
Čokolado shranjujemo pri temperaturi med 15 in 20°C, v suhem in temnem prostoru. Temperatura prostora naj nikoli ne preseže 25°C , prav tako čokolada naj ne bo izpostavljena direktni svetlobi. Izogibajte se shranjevanju čokolade v hladilniku.
Čokoladni atelje Dobnik je družinsko podjetje in čokoladnica z dolgoletno tradicijo izdelave čokoladnih izdelkov. Tradicionalna izdelava in inovativnost zagotavljajo vrhunske in unikatne čokoladne dobrote. Skrbimo, da so vsi izdelki ročno izdelani, saj sledimo stari Belgijski tradiciji izdelovanja čokoladnih izdelkov. Takšen način izdelave nam omogoča, da lahko uporabljamo sveže in naravne sestavine, zaradi česar so izdelki bolj okusni. Vsak izdelek je unikaten, umetnost in čokolada z roko v roki. Čokolada vsebuje velik delež kakavovih delcev, kupujemo jo pri najboljšem proizvajalcu belgijske čokolade, podjetju Barry Callebaut. Pri izdelavi izdelkov ne uporabljamo konzervansov. Zdaj lahko uživate v polnem naravnem okusu in skrbite za svoje zdravje. Prava čokolada je zdravilna, saj ima veliko vsebnost kakavovih delcev, le ta pa vsebuje antioksidante, ki so koristni za vaše zdravje. Ročna izdelava nam omogoča uporabo svežega sadja in mlečnih izdelkov, sestavine pa prilagajamo letnemu času. Vsi izdelki so tako sveže narejeni in brez konzervansov, zaradi česar imajo kratko življenjsko dobo.