Temna čokolada Grand Cru Madagaskar
Ni na zalogi
Cena
3,90 €

Gold Grand Cru Madagaskar, temna čokoladna tablica iz zlate Grand Cru kolekcije, prihaja izpod rok čokoladnih mojstrov Čokoladnega ateljeja Dobnik. Čokolada je izdelana le iz najboljših in najkvalitetnejših kakavovih zrn, kar se odraža tudi v njenem polnem okusu, v katerem se prepletajo okusi cimeta, vanilije, kave, popra in žbic. Privoščite si le najboljše!

* 1 tablica = 100 g čokolade.

Poštnina
3,90 €
Kupi 2 izdelka in prihrani 10% 2+

Tablica
vsebuje zgolj najkvalitetnejše sestavine
Brez
konzervansov
Ročno
izdelano
Vsaj
66% kakavovih delov
Sestavine

Izdelka ni na zalogi. Klikni tukaj in obvestili te bomo, ko bo ponovno na zalogi.

Želiš, da te obvestimo?
Trenutno tvojega izdelka ni na voljo. Sporoči nam svoj elektronski naslov, mi pa ti sporočimo takoj, ko bo tvoj izdelek zopet na voljo.
E-mail naslov za obvestilo
Uspešno smo te dodali na seznam. Obvestili te bomo takoj ko bo izdelek ponovno na zalogi.
Izberite količino

Tablica
vsebuje zgolj najkvalitetnejše sestavine
Brez
konzervansov
Ročno
izdelano
Vsaj
66% kakavovih delov
Sestavine

Temna čokolada Grand Cru Madagaskar

Gold Grand Cru Madagaskar, temna čokoladna tablica iz zlate Grand Cru kolekcije, prihaja izpod rok čokoladnih mojstrov Čokoladnega ateljeja Dobnik. Čokolada je izdelana le iz najboljših in najkvalitetnejših kakavovih zrn, kar se odraža tudi v njenem polnem okusu, v katerem se prepletajo okusi cimeta, vanilije, kave, popra in žbic. Privoščite si le najboljše!

* 1 tablica = 100 g čokolade.

Ni na zalogi

Izdelka ni na zalogi. Klikni tukaj in obvestili te bomo, ko bo ponovno na zalogi.

Želiš, da te obvestimo?
Trenutno tvojega izdelka ni na voljo. Sporoči nam svoj elektronski naslov, mi pa ti sporočimo takoj, ko bo tvoj izdelek zopet na voljo.
E-mail naslov za obvestilo
Uspešno smo te dodali na seznam. Obvestili te bomo takoj ko bo izdelek ponovno na zalogi.
Cena
3,90 €
Št. kosov

Kupi 2 izdelka in prihrani 10% 2+
Poštnina
+3,90 €
Opis

Dobnik - Temna čokolada Grand Cru Madagaskar

Čokolada Gold Grand Cru iz Madagaskarja je temna čokoladna tablica z vsaj 66% kakavovih delcev. Izdelana je iz čudovite mešanice kakavovih zrn iz najboljših kakavovcev, ki rastejo v bujnih tropskih gozdovih afriškega otoka Madagaskar. Groba vlažna klima, bogata rdeča prst, močni oceanski vetrovi in neprehodni tropski gozdovi se odražajo tudi v okusu in kvaliteti čokolade.

Madagaskar je izjemen otok, ki daje čokoladi izjemen in aromatičen priokus vanilije, cimeta, žbic, popra in kave. V čokoladi so združene tri najbolj prefinjene vrste kakavovca – Forastero, Trinitario in Criollo.

* Rok trajanja: 6  mesecev.

VIDEO - Čokoladni Atelje Dobnik

Proizvajalec

Čokoladni atelje Dobnik je družinsko podjetje in čokoladnica z dolgoletno tradicijo izdelave čokoladnih izdelkov. Tradicionalna izdelava in inovativnost zagotavljajo vrhunske in unikatne čokoladne dobrote. Skrbimo, da so vsi izdelki ročno izdelani, saj sledimo stari Belgijski tradiciji izdelovanja čokoladnih izdelkov. Takšen način izdelave nam omogoča, da lahko uporabljamo sveže in naravne sestavine, zaradi česar so izdelki bolj okusni. Vsak izdelek je unikaten, umetnost in čokolada z roko v roki. Čokolada vsebuje velik delež kakavovih delcev, kupujemo jo pri najboljšem proizvajalcu belgijske čokolade, podjetju Barry Callebaut. Pri izdelavi izdelkov ne uporabljamo konzervansov. Zdaj lahko uživate v polnem naravnem okusu in skrbite za svoje zdravje. Prava čokolada je zdravilna, saj ima veliko vsebnost kakavovih delcev, le ta pa vsebuje antioksidante, ki so koristni za vaše zdravje. Ročna izdelava nam omogoča uporabo svežega sadja in mlečnih izdelkov, sestavine pa prilagajamo letnemu času. Vsi izdelki so tako sveže narejeni in brez konzervansov, zaradi česar imajo kratko življenjsko dobo.

Deklaracija

Sestavine

Kakavova masa 54,5%; sladkor 33,9%; kakavovo maslo 11,5%; emulgator (sojin lecitin); naravna vanilijeva aroma.

Vsebuje lahko sledove žit, jajc, mlečnih beljakovin, laktoze, oreščkov, soje in arašidov.

Hranilne vrednosti (za 100 g)

Energijska vrednost 545kCal (2282kJ)

  •     Beljakovine: 6,8 g
  •     Ogljikovi hidrati: 37,9 g (od tega sladkorji: 34,7 g)
  •     Maščoba: 40,2 g (od tega nasičene maščobe: 24,6 g)
  •     Sol: 0,02 g

 

Shranjevanje izdelka

Čokolado shranjujemo pri temperaturi med 15 in 20°C, v suhem in temnem prostoru. Temperatura prostora naj nikoli ne preseže 25°C , prav tako čokolada naj ne bo izpostavljena direktni svetlobi. Izogibajte se shranjevanju čokolade v hladilniku.