Dobnik - Temna čokolada Grand Cru Madagaskar

  Cena 3,90 € 3.9 EUR

  Kupi 2 in prihrani 10%

  Artikel ni na zalogi
  V košarico

  Gold Grand Cru Madagaskar, temna čokoladna tablica iz zlate Grand Cru kolekcije, prihaja izpod rok čokoladnih mojstrov Čokoladnega ateljeja Dobnik. Čokolada je izdelana le iz najboljših in najkvalitetnejših kakavovih zrn, kar se odraža tudi v njenem polnem okusu, v katerem se prepletajo okusi cimeta, vanilije, kave, popra in žbic. Privoščite si le najboljše!

  * 1 tablica = 100 g čokolade.

  Z nakupom tega izdelka lahko zberete do 3 Sladkih točk. Skupaj boste prejeli 3 Sladkih točk ki vam prinese popust v vrednosti 0,03 €.


  Izdelka trenutno ni na zalogi. Vpiši svoj email in obvestili te bomo takoj ko bo ponovno na zalogi.
  Uspešno smo vas dodali na seznam. Obvestili vas bomo takoj ko bo izdelek ponovno na zalogi.
  Info

  Dobnik - Temna čokolada Grand Cru Madagaskar

  Čokolada Gold Grand Cru iz Madagaskarja je temna čokoladna tablica z vsaj 66% kakavovih delcev. Izdelana je iz čudovite mešanice kakavovih zrn iz najboljših kakavovcev, ki rastejo v bujnih tropskih gozdovih afriškega otoka Madagaskar. Groba vlažna klima, bogata rdeča prst, močni oceanski vetrovi in neprehodni tropski gozdovi se odražajo tudi v okusu in kvaliteti čokolade.

  Madagaskar je izjemen otok, ki daje čokoladi izjemen in aromatičen priokus vanilije, cimeta, žbic, popra in kave. V čokoladi so združene tri najbolj prefinjene vrste kakavovca – Forastero, Trinitario in Criollo.

  * Rok trajanja: 6  mesecev.

  VIDEO - Čokoladni Atelje Dobnik

  Čokoladni atelje Dobnik

  Čokoladni atelje Dobnik je slovenska čokoladnica z dolgoletno tradicijo izdelave čokoladnih izdelkov. Z izdelavo čokolade najvišje kakovosti, so kot prvi pričeli že leta 1994. Že v samem začetku so si za vodilo postavili visoko kakovost in vse od takrat sledijo svojim načelom. Z ročno izdelavo, naravnimi sestavinami in z uporabo prave čokolade najvišje kakovosti, se uvrščajo med čokoladnice z najboljšimi čokoladnimi izdelki.

  Neprestano preizkušajo nove recepte, izboljšujejo stare in se poigravajo s kombinacijami. Tradicionalna izdelava in inovativnost zagotavljajo vrhunske in unikatne čokoladne dobrote.

  Garancija kakovosti

  Čokoladni izdelki ateljeja Dobnik so izdelani iz najboljše, prave čokolade. Zdravilne lastnosti prave čokolade z visoko vsebnostjo kakava so poznavalcem že dolgo znane. Izdelki so pripravljeni s skrbjo in ročno. Priporočamo, da naše izdelke hranite na suhem in hladnem med 18 – 20 °C in da ne odlašate predolgo s pokušnjo.

  Z lepimi željami, Čokoladni atelje Dobnik.

  Izdelek še nima mnenja kupcev.

  Prednosti
  • Tablica vsebuje zgolj najkvalitetnejše sestavine
  • Brez konzervansov
  • Ročno izdelano
  • Vsaj 66% kakavovih delov
  Ključne besede: čokolada, tablica čokolade, dobnik, čokoladnica dobnik, čokoladni atelje, čokoladna tablica, grand cru čokolada, čokolada iz madagaskarja, čokolada iz kakavovih zrn, madagaskar, madagaskar čokolada
  ×

  Zakaj pri nas?

  5 razlogov

  za kupovanje pri nas.

  Preberi več