Dobnik - Bela čokolada z gozdnimi sadeži

  Cena 3,80 € 3.8 EUR

  Kupi 2 in prihrani 10%

  Artikel ni na zalogi
  V košarico

  Vrhunska bela čokolada z gozdnimi sadeži, v elegantni tanki tablici, zagotavlja vrhunske užitke. Odlična bela čokolada je pomešana z gozdnimi sadeži in združena v edinstveno kombinacijo, ki razveseli vsakega sladkousca. Čokolada je pripravljena ročno, brez dodanih konzervansov, umetnih sladil, stabilizatorjev ali umetnih okusov.

  * 1 tablica = 90g čokolade.

  Z nakupom tega izdelka lahko zberete do 3 Sladkih točk. Skupaj boste prejeli 3 Sladkih točk ki vam prinese popust v vrednosti 0,03 €.


  Izdelka trenutno ni na zalogi. Vpiši svoj email in obvestili te bomo takoj ko bo ponovno na zalogi.
  Uspešno smo vas dodali na seznam. Obvestili vas bomo takoj ko bo izdelek ponovno na zalogi.
  Info

  Dobnik  - Bela čokolada  z gozdnimi sadeži

  Kvalitetna bela čokolada, ki se resnično čudovito stopi v ustih ter še nekaj časa pusti svoj pečat. Čokolada je namreč ravno prav sladka z zadovoljivim odstotkom gozdnih sadežev. Super kombinacija odličnih okusov.

  Vrhunska bela čokolada z gozdnimi sadeži v elegantni tanki tablici zagotavlja vrhunske užitke. Najboljše za vas ali vaše najbližje!

  VIDEO - Čokoladni Atelje Dobnik

  Čokoladni atelje Dobnik

  Čokoladni atelje Dobnik je slovenska čokoladnica z dolgoletno tradicijo izdelave čokoladnih izdelkov. Z izdelavo čokolade najvišje kakovosti, so kot prvi pričeli že leta 1994. Že v samem začetku so si za vodilo postavili visoko kakovost in vse od takrat sledijo svojim načelom. Z ročno izdelavo, naravnimi sestavinami in z uporabo prave čokolade najvišje kakovosti, se uvrščajo med čokoladnice z najboljšimi čokoladnimi izdelki.

  Neprestano preizkušajo nove recepte, izboljšujejo stare in se poigravajo s kombinacijami. Tradicionalna izdelava in inovativnost zagotavljajo vrhunske in unikatne čokoladne dobrote.

  Garancija kakovosti

  Čokoladni izdelki ateljeja Dobnik so izdelani iz najboljše, prave čokolade. Zdravilne lastnosti prave čokolade z visoko vsebnostjo kakava so poznavalcem že dolgo znane. Izdelki so pripravljeni s skrbjo in ročno. Priporočamo, da naše izdelke hranite na suhem in hladnem med 18 – 20 °C in da ne odlašate predolgo s pokušnjo.

  Z lepimi željami, Čokoladni atelje Dobnik.

  Izdelek še nima mnenja kupcev.

  Prednosti
  • Za vse ljubitelje odličnih čokoladnih izdelkov
  • Tablica vsebuje zgolj najkvalitetnejše sestavine
  • Ročno izdelano
  Ključne besede: čokolada, tablica čokolade, bela čokolada, dobnik, čokoladnica dobnik, čokoladni atelje, čokoladna tablica, gozdni sadeži, čokolada z gozdnimi sadeži, bela čokolada z dodatki, vrhunska bela čokolada, dobnik čokolada, dobnik bela čokolada
  ×

  Zakaj pri nas?

  5 razlogov

  za kupovanje pri nas.

  Preberi več