Malinca

  Malinca

  Kidričeva 2b

  3320 Velenje

  Začelo se je v 3. razredu osnovne šole, ko so nas seznanili s prehrambeno piramido. Ja, tisto, ki nas uči, da moramo pojesti največ kruha in škroba… Športna vzgoja pa je seveda bila najmanj...

  Z MojaČokolada.si sodelujemo že od 08.04.2014.

  Malinca

  Začelo se je v 3. razredu osnovne šole, ko so nas seznanili s prehrambeno piramido. Ja, tisto, ki nas uči, da moramo pojesti največ kruha in škroba… Športna vzgoja pa je seveda bila najmanj pomemben predmet. Pri 23 letih in s prvo službo v športnem centru sem ugotovila, da ni vse tako kot, so nas učili. Začela sem spoznavati, kako mi telesna dejavnost izboljšuje počutje in kako pomembno je, da si človek nekajkrat tedensko vzame čas samo zase. Šport je čez noč postal pomemben del mojega vsakdana. Ob vsem tem pa sem začutila, da moram spremeniti tudi svoj način prehranjevanja. Po hitrem postopku sem izgubila polna lička in par kg, ki jih je bilo odveč. No sedaj pa sem obsedena in tečna, če dva dni zapored ne dobim svoje doze športa in ''push upov''.

  Ljudje smo narejeni za gibanje, skakanje, plesanje, vrtenje... Vsak dan bi si morali vzeti vsaj pol ure za sprehod, vadbo na prostem ali skupinsko športanje s prijatelji. Potem pa še prehrambno piramido zamenjamo s prehrambenim krožnikom Michael Obama, žene ameriškega predsednika, ki nas uči, da moremo zaužiti sorazmerno količino beljakovin, sadja, zelenjave in žitaric, pa smo zmagali in osvojili pravila zdravega načina življenja. Ne rečem, tudi sama se rada pregrešim s kakšnim dobrim domačim sladoledom ali kosom čokoladne torte. :)

  Nov zdrav način življenja ti da ogromno pozitivne energije, lažje premaguješ stres in dnevne naloge, kar naenkrat je vse lepše in bolj veselo. Iz te moje spremembe življenjskega stila, ogromne količine nepravilnih podatkov o prehranjevanju na internetu ter moji strasti do spletnega marketinga je na dan prišla ideja o spletni strani in trgovinici z zdravo prehrano, zdravimi recepti in nasveti o zdravem načinu življenja. In ja, NE verjamem v vse te shujševalne praške, tablete in napitke… Za zdrav življenjski slog je pomembna uravnotežena prehrana, šport in pika… oz. kar klicaj! Ker pa sem mnenja, da je delo v timu boljše sem v to noro idejo, da kljub današnji poplavi trgovin s prehrano ustanovimo še Malinco, prepričala še Andrejo. Po temeljitem ''brainstormingu'' ob kozarčku odličnega vina je nastala Tinca Malinca, ki bo postala tvoja zaveznica pri zdravem načinu življenja.

  V tej ogromni shrambi Tince Malince se nahaja veliko odličnih izdelkov polnih vitaminov, mineralov, antioksidantov in drugih pomembnih sestavin, ki ti bodo pomagali ohranjati oziroma povrniti zdravje in dobro počutje. Ponujamo ti veliko vrst sveže mlete moke, olj, semen, izdelke iz konoplje, kokosa ter drugo tako imenovano ''super hrano'' in seveda naravno kozmetiko za vse lepotičke. V shrambi te čaka tudi veliko izdelkov slovenskega porekla in organskih izdelkov z bio & eko certifikati.

  Tinco Malinco lahko vprašaš karkoli in po najboljših močeh ti bom pomagala poiskati prave izdelke in recepte zate. Želimo si, da v tukajšnji zdravi zakladnici najdeš čim več stvari po tvojem okusu, če pa kaj pogrešaš, nam sporoči. Ne pozabi pa pokukati tudi v Malincino shrambo, kjer se skrivajo čisto posebni izdelki, prav vsi so narejeni iz slastnih malin. Seveda pa poleg zdrave prehrane ne smeš pozabiti tudi na gibanje, ki je pri zdravem načinu življenja ključnega pomena. Aja, da ne pozabimo – smo velike podpornice sadja, zelenjave in ostale nepredelane, sveže hrane, ki je pa zaradi roka uporabe in pogojev dostave žal ne najdeš v shrambi.

  Ni izdelkov za tega dobavitelja

  ×

  Zakaj pri nas?

  5 razlogov

  za kupovanje pri nas.

  Preberi več