Berryshka

  Berryshka

  Šentvid pri Stični 152

  1296 Šentvid pri Stični

  Slovenska blagovna znamka Berryshka, z destilarno na dolenjskem in lastnim sinjemodrim izvirom vode, je mlada blagovna znamka, ki proizvaja alkoholne žgane pijače in likerje bogatih okusov...

  Z MojaČokolada.si sodelujemo že od 04.04.2014.

  Unikatna stvaritev božanskih okusov…

  Slovenska blagovna znamka Berryshka, z destilarno na dolenjskem in lastnim sinjemodrim izvirom vode, je mlada blagovna znamka, ki proizvaja alkoholne žgane pijače in likerje bogatih okusov kočevskega pragozda ter božansko slastne čokolade, ki se jim ne moreš upreti.

  Kot zagovornik odgovornega pitja pijač, na hedonistični in gurmanski način ustvarjamo pristnejšo kulturo pitja ter ustvarjamo nove okuse, kjer svoje užitke najdejo tudi izraziti čokoholiki. Posebnost naših proizvodov so bogati, naravni in žametni okusi, lasten izvir vode izpod krošenj kočevskega gozda, moderen, eleganten dizajn in potrjena mednarodna kakovost Premium cenovnega razreda. Pri destilaciji uporabljamo za izdelavo le najboljše sestavine in sodoben tehnološki proces. Sledimo trendom alkoholnih pijač in skupaj s čokoladnimi izdelki razvijamo nove okuse. Ustvarjamo sladko gurmanstvo, polno užitkov, kreativnih pogledov. V mesecu juniju kot prva destilarna na slovenskem, odpiramo vrata, kjer sinje moder izvir , lastna gostinska ponudba in lična trgovinica vabijo na oglede vse žejne, lačne novih okusov in znanj iz destiliranja ter priprave likerjev in koktajlov Berryshka.

  Prejeli smo različna zlata, srebrna in bronasta priznanja tako za kakovost na ocenjevanju pijač IWSC (International Wine and Spirits Competition) v Londonu 2012 in 2013, kot tudi na ocenjevanju pijač WSA 2013 (World Spirits Awards), v Celovcu, pred kratkim pa tudi v Združenih državah Amerike – v San Franciscu. Torej, lahko vam lahko zaupamo skrivnost? Če je tako, naredite le požirek izbranega okusa Berryshke in "Trust To Our Good Spirits!"

  Naj se potovanje v čarobni svet mistike, poželjivosti in skritih sladkosti prične!

  ×

  Zakaj pri nas?

  5 razlogov

  za kupovanje pri nas.

  Preberi več