0

Košarica

Ni izdelkov

0,00 € Skupna cena

Na blagajno

Zapri
  Mellitus Aurum

  Mellitus Aurum

  Savinjska ulica 30

  3311 Šempeter

  V podjetju PIP se ukvarjamo s proizvodnjo in trženjem darilnih izdelkov kolekcije MELLITUS AURUM - MEDENO ZLATO. Gre za unikatne izdelke višjega cenovnega razreda, primerne predvsem za poslovna...

  Z MojaČokolada.si sodelujemo že od 17.03.2014.

  Darilni izdelki kolekcije Mellitus Aurum

  V podjetju PIP se ukvarjamo s proizvodnjo in trženjem darilnih izdelkov kolekcije MELLITUS AURUM - MEDENO ZLATO. Gre za unikatne izdelke višjega cenovnega razreda, primerne predvsem za poslovna darila ali pa priložnosti, ko želimo svoje najdražje presenetiti z nečim posebnim in jim tako pokazati, da nam resnično pomenijo največ.

  Namen razvoja kolekcije je bil v enem izdelku združiti sestavine, ki so skozi celotno zgodovino zasedale prav posebno mesto na lestvici človekovih materialnih potreb. Čokolada, med in zlato se odlično spajajo v celoto, skrbno zapakirano v embalaži, katera ji doda pridih pomembnosti in estetske dovršenosti.

  Izdelki niso le prestižni in estetsko privlačni ampak nam sestavine, spojene v dobro premišljenih kombinacijah, ob vsakem zaužitju pričarajo pravo eksplozijo okusov.

  Omeniti velja tudi dejstvo, da so darilni paketi formirani tako, da ima vsak od njih tudi svoj specifičen terapevtski namen.

  ×

  Zakaj pri nas?

  5 razlogov

  za kupovanje pri nas.

  Preberi več