Mellitus Aurum

  Mellitus Aurum

  Savinjska ulica 30

  3311 Šempeter

  V podjetju PIP se ukvarjamo s proizvodnjo in trženjem darilnih izdelkov kolekcije MELLITUS AURUM - MEDENO ZLATO. Gre za unikatne izdelke višjega cenovnega razreda, primerne predvsem za poslovna...

  Z MojaČokolada.si sodelujemo že od 17.03.2014.

  Darilni izdelki kolekcije Mellitus Aurum

  V podjetju PIP se ukvarjamo s proizvodnjo in trženjem darilnih izdelkov kolekcije MELLITUS AURUM - MEDENO ZLATO. Gre za unikatne izdelke višjega cenovnega razreda, primerne predvsem za poslovna darila ali pa priložnosti, ko želimo svoje najdražje presenetiti z nečim posebnim in jim tako pokazati, da nam resnično pomenijo največ.

  Namen razvoja kolekcije je bil v enem izdelku združiti sestavine, ki so skozi celotno zgodovino zasedale prav posebno mesto na lestvici človekovih materialnih potreb. Čokolada, med in zlato se odlično spajajo v celoto, skrbno zapakirano v embalaži, katera ji doda pridih pomembnosti in estetske dovršenosti.

  Izdelki niso le prestižni in estetsko privlačni ampak nam sestavine, spojene v dobro premišljenih kombinacijah, ob vsakem zaužitju pričarajo pravo eksplozijo okusov.

  Omeniti velja tudi dejstvo, da so darilni paketi formirani tako, da ima vsak od njih tudi svoj specifičen terapevtski namen.

  Oglejte si naše izdelke

  ×

  Zakaj pri nas?

  5 razlogov

  za kupovanje pri nas.

  Preberi več