Filco sladke rešitve

  Filco sladke rešitve

  Rozmanova ulica 6

  1000 Ljubljana

  Vse se je začelo spontano v jeseni 1990. Skupina entuziastov in ljubiteljev dobre hrane je imela velik privilegij, da je zaradi svojih obveznosti veliko potovala po svetu in uživala v lokalnih...

  Z MojaČokolada.si sodelujemo že od 20.09.2013.

  Filco sladke rešitve

  Vse se je začelo spontano v jeseni 1990. Skupina entuziastov in ljubiteljev dobre hrane je imela velik privilegij, da je zaradi svojih obveznosti veliko potovala po svetu in uživala v lokalnih specialitetah svetovljanskih velemest. Doma na sončni strani Alp in v objemu toge skupne države, je bila ponudba slaba. Za dober sladoled, pravi espresso, sladico iz vrhunske čokolade ali za obed pri Michelinovi zvezdici je bilo potrebno prevoziti vsaj 200 kilometrov. In na enem od takih izletov se je porodila ideja.

  Filco je danes eden vodilnih ponudnikov odličnih sestavin, orodja in pribora za gostinski sektor. Predvsem prednjači po izjemnem izboru kvalitetnih proizvodov in tehnološkem znanju, kar je vodilo že od ustanovitve. Znanje se vsako leto dopolnjuje na številnih seminarjih, delavnicah, srečanjih z velikimi mojstri.

  Izbor proizvodov se je od ustanovitve stalno dopolnjeval. Filco danes nudi izbor preko 5.000 raznovrstnih proizvodov več kot 30 vodilnih svetovnih proizvajalcev.

  ×

  Zakaj pri nas?

  5 razlogov

  za kupovanje pri nas.

  Preberi več