Nakit Nina Kolar

  Nakit Nina Kolar

  Kresna ulica 1

  8210 Trebnje

  Čokoladni trenutki so lahko navdih za nastanek nečesa novega, lepega, izvirnega in ženstvenega. Čokolada simbolizira žensko v njeni intimnosti. Je smisel življenja v trenutku, ko pomislimo nanjo....

  Z MojaČokolada.si sodelujemo že od 13.09.2013.

  Nakit Nina Kolar

  Čokoladni trenutki so lahko navdih za nastanek nečesa novega, lepega, izvirnega in ženstvenega. Čokolada simbolizira žensko v njeni intimnosti. Je smisel življenja v trenutku, ko pomislimo nanjo. Na žensko ali čokolado.

  Ker smo ženske posebna bitja in ker uživam v ustvarjanju, sem zanje ustvarila prav posebno kolekcijo čokoladnega nakita. Ustvarjanje je zame kot vdih in izdih življenja. Ustvarjanje lepega, izvirnega in uporabnega, spodbujanje ustvarjalnosti, tenkočutnosti pri drugih – to je moje poslanstvo. Čokoladni nakit, ki sem ga izdelala v povodu blagovne znamke

  V čokoladni nakit, ki je ročno izdelan, avtorski in unikaten, sem prelila energije užitka, vsega lepega, kar občutim v življenju ter ga poimenovala z različnimi imeni, ki simbolizirajo žensko – ta je namreč kot poezija, je žlahtna, zapeljiva, ima esenco najlepše rože, je zlata, iskriva in magična.

  S pomočjo čokoladnega nakita bodo ženske tudi ob najbolj pomembnih priložnostih zablestele v množici povprečja, zaradi česar si bodo drugi zaželeli, da bi bili del zgodbe njihovega življenja.

  Nina Kolar, izdelovalka unikatnega nakita

  ×

  Zakaj pri nas?

  5 razlogov

  za kupovanje pri nas.

  Preberi več