Dobnik - Bonboniera Cube 16

  Cena 19,90 € 19.9 EUR

  Kupi 2 in prihrani 10%

  Artikel ni na zalogi
  V košarico

  Izbor 16-ih najboljših pralin iz črne, mlečne in bele čokolade, smo zapakirali v kocko užitka. Moderno oblikovana bonboniera, z retro pridihom, vam bo zagotovila tako estetski kot tudi gurmanski užitek. Vse praline so izdelane ročno in iz svežih sestavin, kar zagotavlja polnost okusov.

  * Neto količina: 200 g.

  Z nakupom tega izdelka lahko zberete do 19 Sladkih točk. Skupaj boste prejeli 19 Sladkih točk ki vam prinese popust v vrednosti 0,19 €.


  Izdelka trenutno ni na zalogi. Vpiši svoj email in obvestili te bomo takoj ko bo ponovno na zalogi.
  Uspešno smo vas dodali na seznam. Obvestili vas bomo takoj ko bo izdelek ponovno na zalogi.
  Info

  Dobnik - Bonboniera Cube 16

  Kocka užitka ali Cube 16 prihaja izpod rok vrhunskih mojstrov čokolade - čokoladnega ateljeja Dobnik. Gre za izbor najboljših 16 pralin, vstavljenih v moderno oblikovano bonboniero v obliki kocke.

  Vse čokoladne praline so izdelane ročno in iz najboljših, svežih ter le izbranih sestavin. Oblite so z belo, mlečno ali temno čokolado in napolnjene z rahlimi alkoholnimi kremami in bogatimi kremami iz oreščkov, kave, marcipana. Za čisti užitek!

   * Rok trajanja: 2 meseca.

  VIDEO - Čokoladni Atelje Dobnik

  Čokoladni atelje Dobnik

  Čokoladni atelje Dobnik je slovenska čokoladnica z dolgoletno tradicijo izdelave čokoladnih izdelkov. Z izdelavo čokolade najvišje kakovosti, so kot prvi pričeli že leta 1994. Že v samem začetku so si za vodilo postavili visoko kakovost in vse od takrat sledijo svojim načelom. Z ročno izdelavo, naravnimi sestavinami in z uporabo prave čokolade najvišje kakovosti, se uvrščajo med čokoladnice z najboljšimi čokoladnimi izdelki.

  Neprestano preizkušajo nove recepte, izboljšujejo stare in se poigravajo s kombinacijami. Tradicionalna izdelava in inovativnost zagotavljajo vrhunske in unikatne čokoladne dobrote.

  Garancija kakovosti

  Čokoladni izdelki ateljeja Dobnik so izdelani iz najboljše, prave čokolade. Zdravilne lastnosti prave čokolade z visoko vsebnostjo kakava so poznavalcem že dolgo znane. Izdelki so pripravljeni s skrbjo in ročno. Priporočamo, da naše izdelke hranite na suhem in hladnem med 18 – 20 °C in da ne odlašate predolgo s pokušnjo.

  Z lepimi željami, Čokoladni atelje Dobnik.

  Izdelek še nima mnenja kupcev.

  Prednosti
  • Izdelek je ročno narejen iz kakovostne čokolade in svežih sestavin
  • Za vse ljubitelje odličnih pralin
  • Bonboniera vsebuje 16 vrhunskih čokoladnih pralin
  • Elegantna darilna embalaža
  • Ročno izdelano
  Ključne besede: čokolada, čokoladnica, dobnik, praline, bonboniera, pralineji, čokoladni atelje, cube, dobnik bonboniera, atelje dobnik, ročno izdelane praline
  ×

  Zakaj pri nas?

  5 razlogov

  za kupovanje pri nas.

  Preberi več