Čokoladnica Passero

  Čokoladnica Passero

  Tešanovci 24

  9226 Moravske Toplice

  Podeželska čokoladnica Passero je del ponudbe posestva Passero, ki leži v vasi Tešanovci v sosedstvu Moravskih Toplic. Poleg čokoladnice posestvo zajema še počitniško domačijo z dvema apartmajema,...

  Z MojaČokolada.si sodelujemo že od 13.09.2013.

  Čokoladnica Passero

  Podeželska čokoladnica Passero je del ponudbe posestva Passero, ki leži v vasi Tešanovci v sosedstvu Moravskih Toplic. Poleg čokoladnice posestvo zajema še počitniško domačijo z dvema apartmajema, malo trgovino z dobrotami iz lastne predelave (znamka »Radost Prekmurja«) in gurmanom dobro znan vinotoč, kjer se dobro pije in jé po domače.

  Mladi smo hvaležni za dediščino preteklosti, a radovedno odprti v prihodnost. Ta je kot vedno v ljubezni. Iz nje je stkana tudi naša zgodba. Ko je mladi gospodar Tomaž še dvoril Jasmini, ji je za božič podaril čokoladne pralineje, ki jih je prav za njo izdelal sam. Pozorno, srčno darilo ni vnelo le njene strasti zanj, pač pa tudi strast do izdelovanja čokolade. Sprostilo je domišljijo in igrivosti s katero so začele nastajati zanimive čokoladne zamisli. Prva je bila o čokoladni poroki, nato o skupni poslovni poti, o podeželski čokoladnici in spotoma je zrasla odločitev za pripovedovanje čokoladnih zgodb. Vsaka nova zgodba pa je večno stara.

  Samo po sebi se razume, da nam je najbližja lastna zgodba. In tako smo preizkušene okuse naše hiše najprej preoblekli v čokoladna oblačila. Držimo se sodobne zapovedi 'misli globalno, deluj lokalno'. Ali po naše - misli čokoladno, okusi lokalno. Najboljši dokaz za to je v čokolado oblečena gibanica. Zbirko pralinejev »Čokoladne Radosti Prekmurja« dopolnjujejo še okusi buče, bezga, jurke in traminca. Tudi »Čokoladne hruške na pecljih« pripovedujejo staro zgodbo na naš, čokoladni način in ohranjajo kulturno izročilo slovenskega podeželja. Navdih črpamo iz tradicije in trenutka, zato smo preproste čokoladne tablice poimenovali kar »Po navdihu«. V njih so zapisane drobne vsakdanje reči, ki nas v kombinaciji s čokolado spomnijo, da je vsak dan nekaj posebnega.

  Privoščite si čokoladne radosti!

  ×

  Zakaj pri nas?

  5 razlogov

  za kupovanje pri nas.

  Preberi več