Rajska Ptica - Bonboniera Srednja

  Cena 10,50 € 10.5 EUR

  Kupi 2 in prihrani 10%

  Artikel ni na zalogi
  V košarico

  Ročno izdelane praline iz odlične temne, mlečne in bele čokolade vas ne bodo nikoli razočarale. Prepustite se vrhunskim čokoladnim užitkom in si privoščite zgolj najboljše iz vrhunske čokoladnice Rajska Ptica. Izbrane praline, dane v lično darilno škatlico, vas bodo popeljale v pravi čokoladni svet.

  * Bonboniera vsebuje 12 različnih pralin (135 g).

  Z nakupom tega izdelka lahko zberete do 10 Sladkih točk. Skupaj boste prejeli 10 Sladkih točk ki vam prinese popust v vrednosti 0,10 €.


  Izdelka trenutno ni na zalogi. Vpiši svoj email in obvestili te bomo takoj ko bo ponovno na zalogi.
  Uspešno smo vas dodali na seznam. Obvestili vas bomo takoj ko bo izdelek ponovno na zalogi.
  Info

  Rajska Ptica - Bonboniera Srednja

  Izvrstne ročno izdelane praline, čokoladnice Rajska ptica, so znane po svoji okusnosti, bogatosti in pestrosti okusov. Vsako bonboniero sestavljajo najboljši okusi pomešani z vrhunsko mlečno, belo ali temno čokolado. 

  Praline so izdelane ročno, iz kakovostnih in svežih sestavin, ter oblikovane v najrazličnejše atraktivne oblike. Polnjene so z finimi kremami, oreščki, sadjem, alkoholnimi dodatki, marcipanom ... 12 izbranih najboljših pralin je zavitih v lepo darilno embalažo, ki razveseli vsakega čokoholika ali čokoholičarko.

  Čokoladnica Rajska Ptica

  Rajska ptica je čokoladnica, ki prihaja iz Anglije in je znana po svoji prvovrstni čokoladi in unikatnih kreacijah. Za izdelavo čokoladnih izdelkov skrbijo vrhunski čokoladni mojstri, ki poskrbijo za pravi okus in izgled čokoladnih izdelkov.

  Vsak čokoladni izdelek je svojevrstna, ročno izdelana umetnina. Čokolada je izdelana iz le najboljših in naravnih sestavin, njenemu sladkemu okusu pa z občutkom dodajo tudi različne okusne kombinacije kot so npr. čili, limeta, jagoda, šampanjec, kardamom s pomarančo ipd. Čokolade različnih oblik, okusov in kombinacij so primerne za vsakogar, ki uživa v dobri čokoladi.

  Izdelek še nima mnenja kupcev.

  Prednosti
  • Za vse ljubitelje odličnih pralin
  • Bonboniera vsebuje 12 vrhunskih pralin
  • Elegantna darilna embalaža
  • Najboljše razmerje med ceno in kvaliteto
  Ključne besede: čokoladnica, bela čokolada, temna čokolada, bonboniera, pralineji, rajska ptica, čokoladnica rajska ptica, čokoladna bonboniera, mlečna čokolada, ročno izdelane praline
  ×

  Zakaj pri nas?

  5 razlogov

  za kupovanje pri nas.

  Preberi več