La Chocolate - Rozine v čokoladi

  Cena 7,20 € 7.2 EUR

  Kupi 2 in prihrani 10%

  Artikel ni na zalogi
  V košarico

  Rozine oblite z mlečno čokolado predstavljajo s svojim rahlo kiselkastim priokusom ter z dodatkom odlične čokolade pravi izziv za brbončice. Sladka kombinacija bo prepričala tudi bolj zahtevne čokoholike. Pakiranje v prefinjeni embalaži je primerno tako za sladko darilo, kot za lastno sladkanje.

  * Izdelek vsebuje 200 g rozin v čokoladi.

  Z nakupom tega izdelka lahko zberete do 7 Sladkih točk. Skupaj boste prejeli 7 Sladkih točk ki vam prinese popust v vrednosti 0,07 €.


  Izdelka trenutno ni na zalogi. Vpiši svoj email in obvestili te bomo takoj ko bo ponovno na zalogi.
  Uspešno smo vas dodali na seznam. Obvestili vas bomo takoj ko bo izdelek ponovno na zalogi.
  Info

  La Chocolate - Rozine v čokoladi

  Čokoladnica La Chocolate se ponaša s široko ponudbo kakovostnih čokoladnih izdelkov. Pri izdelovanju čokoladnih izdelkov vedno stremijo k svežini, kvaliteti in kreativnost. V pestri ponudbi se skrivajo tudi Rozine v čokoladi. 

  Rozine v čokoladi bodo navdušila vse ljubitelje sladkih kombinacij. Mlečna čokolada se odlično poda s sočnimi rozinami, zato v ustih pusti odličen priokus. Kljub preprostosti okusov, vrhunska čokolada prepriča tudi zahtevnejše čokoholike. Rozine v čokoladi so zapakirane v lični embalaži in tako primerna za domače sladkanje kot tudi darilo. 

  VIDEO - Čokoladnica La Chocolate

  Izdelek še nima mnenja kupcev.

  Prednosti
  • Za vse ljubitelje odličnih čokoladnih izdelkov
  • Primerno za darilo
  • Elegantna darilna embalaža
  • Najboljše razmerje med ceno in kvaliteto
  • Odlična kombinacija okusov
  Ključne besede: čokolada, čokoladnica, la chocolate, čokoladni bonboni, bonbončki, bonboni s čokolado, čokoladne kroglice, mlečna čokolada, rozine, rozine v čokoladi
  ×

  Zakaj pri nas?

  5 razlogov

  za kupovanje pri nas.

  Preberi več