La Chocolate - Pomaranča v čokoladi

  Cena 7,20 € 7.2 EUR

  Kupi 2 in prihrani 10%

  Artikel ni na zalogi
  V košarico

  Za vse sladkosnede navdušence, ki obožujete priokus citrusov v čokoladi, bo pomaranča oblita z mlečno čokolado zagotovo prava izbira. Sveža aroma pomaranče se odlično poda s kakavom, zato skupaj ustvarita nepozaben priokus. Pakiranje v prefinjeni embalaži je primerno tako za sladko darilo, kot za lastno sladkanje.

  * Izdelek vsebuje 130 g pomaranč v čokoladi.

  Z nakupom tega izdelka lahko zberete do 7 Sladkih točk. Skupaj boste prejeli 7 Sladkih točk ki vam prinese popust v vrednosti 0,07 €.


  Izdelka trenutno ni na zalogi. Vpiši svoj email in obvestili te bomo takoj ko bo ponovno na zalogi.
  Uspešno smo vas dodali na seznam. Obvestili vas bomo takoj ko bo izdelek ponovno na zalogi.
  Info

  La Chocolate - Pomaranča v čokoladi

  Čokoladnica La Chocolate se ponaša s široko ponudbo kakovostnih čokoladnih izdelkov. Pri izdelovanju čokoladnih izdelkov vedno stremijo k svežini, kvaliteti in kreativnost. V pestri ponudbi se skriva tudi Pomaranča v čokoladi. 

  Pomaranča v čokoladi bo navdušila vse ljubitelje svežih okusov citrusov, ki v kombinaciji z čokolado v ustih ustvari nepozabno harmonijo okusov. Sladka kombinacija je izdelana iz koščkov pomaranče oblitih v mlečni čokoladi. Pomaranča v čokoladi je zapakirani v lični embalaži in tako primerna za domače sladkanje kot tudi darilo. 

  VIDEO - Čokoladnica La Chocolate

  Izdelek še nima mnenja kupcev.

  Prednosti
  • Za vse ljubitelje odličnih čokoladnih izdelkov
  • Primerno za darilo
  • Elegantna darilna embalaža
  • Najboljše razmerje med ceno in kvaliteto
  • Odlična kombinacija okusov
  Ključne besede: čokolada, čokoladnica, la chocolate, čokoladni bonboni, bonbončki, bonboni s čokolado, čokoladne kroglice, mlečna čokolada, pomaranča, pomaranča v čokoladi
  ×

  Zakaj pri nas?

  5 razlogov

  za kupovanje pri nas.

  Preberi več