La Chocolate - Mandlji Caffelatte

  Cena 6,20 € 6.2 EUR

  Kupi 2 in prihrani 10%

  Artikel ni na zalogi
  V košarico

  Zapriseženi pivci kave se zagotovo ne boste mogli upreti aromi kave, ki vam jo ponujamo v kombinaciji mandljev oblitih s caffelatte kremo. Kombinacija 70% temne čokolade in kave v ustih pusti odličen priokus. Pakiranje v prefinjeni embalaži je primerno tako za sladko darilo, kot za lastno sladkanje.

  * Izdelek vsebuje 150 g mandljev caffelatte.

  Z nakupom tega izdelka lahko zberete do 6 Sladkih točk. Skupaj boste prejeli 6 Sladkih točk ki vam prinese popust v vrednosti 0,06 €.


  Izdelka trenutno ni na zalogi. Vpiši svoj email in obvestili te bomo takoj ko bo ponovno na zalogi.
  Uspešno smo vas dodali na seznam. Obvestili vas bomo takoj ko bo izdelek ponovno na zalogi.
  Info

  La Chocolate - Kroglice Kir Royal

  Čokoladnica La Chocolate se ponaša s široko ponudbo kakovostnih čokoladnih izdelkov. Pri izdelovanju čokoladnih izdelkov vedno stremijo k svežini, kvaliteti in kreativnost. V pestri ponudbi se skrivajo tudi Mandlji Caffelatte 

  Mandlji Caffelatte so izdelane iz odlične 70% temne čokolade, dodaten priokus pa ustvarja krema caffellate, ki v kombinaciji z temno čokolado ustvarja vrhunsko harmonijo okusov. Obliti mandlji bodo navdušili vse ljubitelje kave in manj sladke čokolade. Elegantna rjava škatlica zagotavlja lepo darilo. 

  VIDEO - Čokoladnica La Chocolate

  Izdelek še nima mnenja kupcev.

  Prednosti
  • Za vse ljubitelje odličnih čokoladnih izdelkov
  • Primerno za darilo
  • Elegantna darilna embalaža
  • Najboljše razmerje med ceno in kvaliteto
  • Odlična kombinacija okusov
  Ključne besede: čokolada, čokoladnica, la chocolate, čokoladni bonboni, bonbončki, bonboni s čokolado, čokoladne kroglice, kava, mandlji s čokolado, čokolada s kavo, mandlji v čokoladi, mandlji s kavo
  ×

  Zakaj pri nas?

  5 razlogov

  za kupovanje pri nas.

  Preberi več