La Chocolate - Kroglice Kir Royal

  Cena 6,90 € 6.9 EUR

  Kupi 2 in prihrani 10%

  Artikel ni na zalogi
  V košarico

  Za pričaranje pomladnega pridiha so primerne Kir royal kroglice. Oblite so z belo čokolado, posute s sadnim prahom in polnjene s kremastim likerjem Creme de Cassis. Navdušile bodo vse ljubitelje čokoladno-alkoholnih kombinacij. Pakiranje v prefinjeni embalaži je primerno tako za sladko darilo, kot za lastno sladkanje.

  *Izdelek vsebuje 150 g Kir Royal kroglic.

  Z nakupom tega izdelka lahko zberete do 6 Sladkih točk. Skupaj boste prejeli 6 Sladkih točk ki vam prinese popust v vrednosti 0,06 €.


  Izdelka trenutno ni na zalogi. Vpiši svoj email in obvestili te bomo takoj ko bo ponovno na zalogi.
  Uspešno smo vas dodali na seznam. Obvestili vas bomo takoj ko bo izdelek ponovno na zalogi.
  Info

  La Chocolate - Kroglice Kir Royal

  Čokoladnica La Chocolate se ponaša s široko ponudbo kakovostnih čokoladnih izdelkov. Pri izdelovanju čokoladnih izdelkov vedno stremijo k svežini, kvaliteti in kreativnost. V pestri ponudbi se skrivajo tudi Kroglice Kir Royal. 

  Čokoladne kroglice Kir Royal so odlična izbira za vse ljubitelje sladkih kombinacij. Izdelane so iz bele čokolade, znotraj pa se nahaja kremasti liker Creme de Cassis. Za piko na i so kroglice povaljane v prahu iz malin, ki sladko kombinacijo popestrijo z rahlo kislim priokusom. Kroglice Kir Royal so zaradi lične embalaže primerne tudi kot darilo. 

  VIDEO - Čokoladnica La Chocolate

  Izdelek še nima mnenja kupcev.

  Prednosti
  • Za vse ljubitelje odličnih čokoladnih izdelkov
  • Primerno za darilo
  • Elegantna darilna embalaža
  • Najboljše razmerje med ceno in kvaliteto
  • Odlična kombinacija okusov
  Ključne besede: čokolada, čokoladnica, la chocolate, čokoladni bonboni, bonbončki, bonboni s čokolado, čokoladne kroglice, kroglice iz bele čokolade, creme de cassis, kir royal kroglice
  ×

  Zakaj pri nas?

  5 razlogov

  za kupovanje pri nas.

  Preberi več