La Chocolate - Čokoladni mandlji

  Cena 7,50 € 7.5 EUR

  Kupi 2 in prihrani 10%

  Artikel ni na zalogi
  V košarico

  Mandlji obliti z belo, mlečno in črno čokolado predstavljajo s svojim sladko-grenkim okusom in z dodatkom izbrane čokolade pravo hrustljavo pregreho. Različne vrste čokolad zagotavljajo, da se za vsak okus nekaj najde. Pakiranje v prefinjeni embalaži je primerno tako za sladko darilo, kot za lastno sladkanje.

  * Izdelek vsebuje 200 g čokoladnih mandljev.

  Z nakupom tega izdelka lahko zberete do 7 Sladkih točk. Skupaj boste prejeli 7 Sladkih točk ki vam prinese popust v vrednosti 0,07 €.


  Izdelka trenutno ni na zalogi. Vpiši svoj email in obvestili te bomo takoj ko bo ponovno na zalogi.
  Uspešno smo vas dodali na seznam. Obvestili vas bomo takoj ko bo izdelek ponovno na zalogi.
  Info

  La Chocolate - Čokoladni mandlji

  Čokoladnica La Chocolate se ponaša s široko ponudbo kakovostnih čokoladnih izdelkov. Pri izdelovanju čokoladnih izdelkov vedno stremijo k svežini, kvaliteti in kreativnost. V pestri ponudbi se skrivajo tudi Čokoladni mandlji. 

  Čokoladni mandlji so odlična izbira za vse ljubitelje oreščkov in čokolade. Vrhunska kombinacija mlečne, bele in temne čokolade, v kombinaciji s hrustljavimi mandljii ustvarja nepozabno čokoladno doživetje, odličen preplet okusov pa bo poskrbel za nasmešek na obrazu. Med čokoladnimi mandlji bo zagotovo vsak našel, tisto kombinacijo, ki mu je najbolj všeč. Elegantna škatlica zagotavlja lepo darilo. 

  VIDEO - Čokoladnica La Chocolate

  Izdelek še nima mnenja kupcev.

  Prednosti
  • Za vse ljubitelje odličnih čokoladnih izdelkov
  • Primerno za darilo
  • Elegantna darilna embalaža
  • Najboljše razmerje med ceno in kvaliteto
  • Odlična kombinacija okusov
  Ključne besede: čokolada, čokoladnica, dobra čokolada, la chocolate, čokoladni bonboni, čokoladni mandlji, čokolade, bonboni, mandlji, mandlji v čokoladi, obliti mandlji
  ×

  Zakaj pri nas?

  5 razlogov

  za kupovanje pri nas.

  Preberi več