La Chocolate - Temna čokolada Venezuela

  Cena 3,50 € 3.5 EUR

  Kupi 2 in prihrani 10%

  Artikel ni na zalogi
  V košarico

  Temna čokoladna tablica Venezuela s svojo 72% vsebnostjo kakavovih delcev predstavlja poleg sladke tudi zdravo razvado. Pristen okus čokoladi zagotavlja kakavovec iz daljne Venezuele, ki pusti rahel kiselkast priokus. Njen odličen okus zagotavlja blagovna znamka La Chocolate.

  * Neto količina: 80 g.

  Z nakupom tega izdelka lahko zberete do 3 Sladkih točk. Skupaj boste prejeli 3 Sladkih točk ki vam prinese popust v vrednosti 0,03 €.


  Izdelka trenutno ni na zalogi. Vpiši svoj email in obvestili te bomo takoj ko bo ponovno na zalogi.
  Uspešno smo vas dodali na seznam. Obvestili vas bomo takoj ko bo izdelek ponovno na zalogi.
  Info

  La Chocolate - Temna čokolada Venezuela

  Čokoladnica La Chocolate se ponaša s široko ponudbo kakovostnih čokoladnih izdelkov. Pri izdelovanju čokoladnih izdelkov vedno stremijo k svežini, kvaliteti in kreativnost. V pestri ponudbi se skriva tudi Temna čokolada Venezuela. 

  Temna čokolada Venezuela je vrhunska temna čokolada, ki vsebuje 72% kakavovih delcev in je tako primerna za vse ljubitelje manj sladkih čokolad. Izjemen okus te čokoladne tablice se lahko pripiše kakavovcu, ki izvira iz daljne Venezule, ki čokoladi pusti posebno aromo in okus in poskrbi za pravo čokoladno doživetje. Lepa embalaža zagotavlja, da je čokolada primerna tudi kot darilo. 

  VIDEO - Čokoladnica La Chocolate

  Izdelek še nima mnenja kupcev.

  Prednosti
  • Za vse ljubitelje odličnih čokoladnih izdelkov
  • Vsaj 72% kakavovih delcev
  • Vsebuje 80 gramov odlične belgijske čokolade
  Ključne besede: čokolada, čokoladnica, tablica čokolade, temna čokolada, čokoladna tablica, dobra čokolada, la chocolate, čokolada iz venezuele, venezuela
  ×

  Zakaj pri nas?

  5 razlogov

  za kupovanje pri nas.

  Preberi več