La Chocolate - Temna čokolada Brazilija

  Cena 3,50 € 3.5 EUR

  Kupi 2 in prihrani 10%

  Artikel ni na zalogi
  V košarico

  Temna čokoladna tablica Brazilija je z vsebnostjo 68% kakavovih delcev primerna za vse, ki še spoznavate svet črne čokolade in njenih pozitivnih vplivov na organizem. Čokolada je izdelana iz kakavovca s poreklom iz Brazilije. Njen odličen okus zagotavlja blagovna znamka La Chocolate.

  * Neto količina: 80 g.

  Z nakupom tega izdelka lahko zberete do 3 Sladkih točk. Skupaj boste prejeli 3 Sladkih točk ki vam prinese popust v vrednosti 0,03 €.


  Izdelka trenutno ni na zalogi. Vpiši svoj email in obvestili te bomo takoj ko bo ponovno na zalogi.
  Uspešno smo vas dodali na seznam. Obvestili vas bomo takoj ko bo izdelek ponovno na zalogi.
  Info

  La Chocolate - Temna čokolada Brazilija

  Čokoladnica La Chocolate se ponaša s široko ponudbo kakovostnih čokoladnih izdelkov. Pri izdelovanju čokoladnih izdelkov vedno stremijo k svežini, kvaliteti in kreativnost. V pestri ponudbi se skriva tudi Temna čokolada Brazilija. 

  Temna čokolada Brazilija je vrhunska temna čokolada, ki vsebuje 68% kakavovih delcev in je tako primerna za vse ljubitelje manj sladkih čokolad. Izjemen okus te čokoladne tablice se lahko pripiše kakavovcu, ki izvira iz Južne Amerike, ki čokoladi pusti posebno aromo in okus in poskrbi za pravo čokoladno doživetje. Lepa embalaža zagotavlja, da je čokolada primerna tudi kot darilo. 

  VIDEO - Čokoladnica La Chocolate

  Izdelek še nima mnenja kupcev.

  Prednosti
  • Za vse ljubitelje odličnih čokoladnih izdelkov
  • Primerno za darilo
  • Najboljše razmerje med ceno in kvaliteto
  • Vsaj 68% kakavovih delcev
  • Vsebuje 80 gramov odlične belgijske čokolade
  Ključne besede: čokolada, čokoladnica, tablica čokolade, temna čokolada, čokoladna tablica, dobra čokolada, la chocolate, brazilija, čokolada iz brazilije
  ×

  Zakaj pri nas?

  5 razlogov

  za kupovanje pri nas.

  Preberi več