Cenovni razpon
0€ - 12
Blagovna znamka
BAM izdelki za peko
Mojačokolada.si

Čokoladni namazi

Čokoladni namazi za popestritev vaših zajtrkov, malic ali slaščic. Sprehodite se med široko izbiro čokoladnih namazov. Na voljo so klasični čokoladni namaz, presni čokoladni namaz, proteinski čokoladni namaz, namaz z več kot 48% lešnikov in še več!

Medtem ko so alergije v zahodnem svetu že leta v porastu in je preobčutljivosti na določeno hrano vse več, se temu primerno odziva tudi ponudba čokoladnih namazov. Na policah moč najti vse več čokoladnih namazov, ki ne vsebujejo mleka, lešnikov, soje in drugih znanih alergenov. S tem je ponudba čokoladnih namazov storila opazen korak tako k diabetikom kakor tudi k veganom, ki so, izogibajoč se vseh izdelkov živalskega izvora, še ne tako davno nazaj morali za takšno obliko užitka najpogosteje poskrbeti kar sami.

TOP 5 čokoladnih namazov:

* Preberi tudi članek: Čokoladni namaz, popolni užitek na žlico.

Želite pomoč pri iskanju darila za svoje najdražje?

Čoko iskalnik

jagoda krema namaz kokos pomaranča pistacija bela čokolada vanilija mlečna čokolada BAM temna čokolada lešnik karamela crispy

Trgovina

Prikazujem 1-11 od 11 izdelkov

Ustvarjaj kot pravi Čokochef

Vpiši svoj elektronski naslov, mi pa ti na tvoj naslov pošljemo brezplačno e-knjigo receptov, ki vsebuje kar 9 najbolj kul čokoladnih receptov priznanih slovenskih čokochefov.