Darilna čokolada Kocbek (v leseni škatlici)

  Cena 5,90 € 5.9 EUR

  Kupi 2 in prihrani 10%

  Artikel ni na zalogi
  V košarico

  Naj vas strastni darilni paket očara s svojim okusom in zapeljivim izgledom. Svetlo rjava škatlica je izdelana iz lesa in obdelana z lasersko tehnologijo. S svojim izgledom podari paketu zapeljivost, v svoji notranjosti pa skriva izvrstno in okusno ročno izdelano Kocbek temno čokolado z bučnimi semeni in bučnim oljem (50 g).

  * Paket je lahko izvirno darilo.

  Z nakupom tega izdelka lahko zberete do 5 Sladkih točk. Skupaj boste prejeli 5 Sladkih točk ki vam prinese popust v vrednosti 0,05 €.


  Izdelka trenutno ni na zalogi. Vpiši svoj email in obvestili te bomo takoj ko bo ponovno na zalogi.
  Uspešno smo vas dodali na seznam. Obvestili vas bomo takoj ko bo izdelek ponovno na zalogi.
  Info

  Darilna čokolada Kocbek (v leseni škatlici)

  Kocbek čokolada, temna z bučnimi semeni in bučnim oljem, vsebuje vsaj 54,1% kakavovih delcev in je izdelana ročno iz kakava vrhunske kvalitete. Fini grenki čokoladi so dodana ročno prebrana izbrana slovenska bučna semena. Mešanica, ki v ustih pusti nepozaben in pristen okus. 

  50 g čokolada je ovita v lično temno zeleno embalažo in je vstavljena v ročno izdelano leseno škatlico. Je naravnost simpatično darilce s svojo velikostjo in izgledom. Majhne pozornosti so najslajše. Podarjajte s srcem in občutkom!

  Izdelek še nima mnenja kupcev.

  Prednosti
  • Izvirno darilo za vsakogar
  • Temni čokoladi je dodano bučno olje in bučna semena
  • Simpatična darilna lesena embalaža
  • Najboljše in visoko kakovostne sestavine
  • Ročno izdelano
  Ključne besede: čokolada, darilna čokolada, strast, kocbek, čokolada strast, čokoladno darilo, darilo, izvirno darilo, leseno darilo, naravno darilo, sčrno darilo, strast temna čokolada, rjava darilna škatlica, darilni paket strast, darilni paket s čokolado
  ×

  Zakaj pri nas?

  5 razlogov

  za kupovanje pri nas.

  Preberi več