Masažni studio Freia

  Masažni studio Freia

  Partizanska ulica 28

  2360 Radlje na Dravi

  Naš masažno – terapevtski studio je namenjen vsem, ki iščejo kotiček, kjer se lahko sprostijo in spočijejo od napornega vsakdanjika. Vsakega posameznika obravnavamo celostno s psihičnega, fizičnega...

  Z MojaČokolada.si sodelujemo že od 13.09.2013.

  Prepustite se masaži ob prijetni glasbi

  Naš masažno – terapevtski studio je namenjen vsem, ki iščejo kotiček, kjer se lahko sprostijo in spočijejo od napornega vsakdanjika. Vsakega posameznika obravnavamo celostno s psihičnega, fizičnega in emocionalnega vidika, z namenom izvajati čim bolj kakovostne storitve.

  Izpopolnjevanje našega strokovnega znanja nas je pripeljalo do pomembnih spoznanj o delovanju človeškega organizma, kar se odraža tudi v naši ponudbi. Poleg dela s telesom, ki zajema predvsem različne masaže (klasična, terapevtske, shiatsu, idr), tako v svoje storitve vključujemo tudi psihoterapijo in psihoterapevtsko svetovanje, saj zagovarjamo holistični pogled na posameznika.

  Začetna ideja, ki je bila nuditi kvalitetne masažne storitve v sprostitvenem okolju se je v teh letih preoblikovala v mnogo več. Postajamo holistični center, ki postopoma vključuje vse komponente delovanja človeka v svojo ponudbo, z namenom ponuditi kar največ. Tako sedaj sodelujemo z ljudmi različnih strok, povezujemo znanja in izkušnje, ki izboljšujejo že uveljavljene storitve, kakor tudi prinašajo nove. Najnovejše pa je prav gotovo naše ustvarjalno področje, s čimer še dodatno vnašamo veselje v naše delo. Rezultati so vidni v ročno oblikovanih kolekcijah mil, ki nežno razvajajo kožo z naravnimi organskimi sestavinami. Vabljeni, da se pridružite vedno večjemu številu zadovoljnih strank.

  Oglejte si naše izdelke

  ×

  Zakaj pri nas?

  5 razlogov

  za kupovanje pri nas.

  Preberi več