0

Košarica

Ni izdelkov

0,00 € Skupna cena

Na blagajno

Zapri

  Čokolade Golden Apple

  Izbrane presne Golden Apple čokolade za kupce, ki cenijo vegetarijansko, organsko in etično pridelano hrano. Presne čokolade Golden Apple so primerne za tiste, ki hočejo več.

  Čokolade Golden Apple so izdelane iz najboljših ekološko certificiranih sestavin. Čokolade so slajene s kokosovim sladkorjem in presnim agavinim sirupom - oba imata v primerjavi s sladkorjem nizek glikemični indeks. Vse sestavine v čokoladah so presne, kar pomeni, da so bile obdelane pod 42 C (kar v sestavinah ohranja aktivne encime, ki so ključnega pomena pri presnovi). Izjema je kokosov sladkor, ki v presni obliki ni na voljo, sončnični lecitin ter pražena kava.

  TOP 5 čokolad Golden Apple:

  * Preberi tudi članek: Presna čokolada.

  Ni izdelkov.

  Zadnje iz čokoladnega bloga

  16

  jan

  Vse, kar mora o čokoladi vedeti...

  Sladke novičke

  Če se strinjate s trditvijo, da je prava moč to, da čokolado razlomiš na več delčkov, potem pa poješ samo enega izmed njih, potem ni dvoma, da spadate med čokoholike.

  Preberi več

  16

  jan

  Zakaj je voščilnica odlična...

  Sladke novičke

  Od najmlajših pa do najstarejših – vsi radi praznujemo rojstne dneve na tak ali drugačen način. Ne glede na to, ali nam bolj prija mirno preživet dan, ali pa imamo raje, da se naš rojstni dan spremeni v zabavo leta – vsakdo je vesel osebnega voščila, ki prihaja naravnost iz srca.

  Preberi več
  ×

  Zakaj pri nas?

  5 razlogov

  za kupovanje pri nas.

  Preberi več