0

Košarica

Ni izdelkov

0,00 € Skupna cena

Na blagajno

Zapri

  Super čokolade iQ

  Super čokolade iQ so bio čokoladne poslastice z različnimi okusi, namenjene užitkom brez slabe vesti! Vse iQ čokolade so brez glutena, brez mleka, brez oreščkov, brez soje in brez GSO.

  Za čokolado zadostujejo obdelana kakavova zrna, čeprav je takšna osnovna jed daleč od čokolade, kakršno smo jo navajeni danes. Presne zdrave bio čokolade definitivno niso v nobenem pogledu podobni Milki. Med najbolj priljubljenimi čokoladnimi izdelki brez mleka so čokoladne tablice, ki se ponašajo z visokim deležem kakava. Mleka tako verjetno ne bomo našli v čokoladah s 70% ali večjim deležem kakava, bomo pa med temi izdelki našli vrsto različic z vsemi mogočimi okusnimi dodatki. Skrbi, da bi odsotnost mleka pomenila slabši okus, tako gotovo ni. 

  TOP 5 super čokolad iQ:

  * Preberi tudi članek: Čokolada brez mleka.

  Ni izdelkov.

  Zadnje iz čokoladnega bloga

  16

  jan

  Vse, kar mora o čokoladi vedeti...

  Sladke novičke

  Če se strinjate s trditvijo, da je prava moč to, da čokolado razlomiš na več delčkov, potem pa poješ samo enega izmed njih, potem ni dvoma, da spadate med čokoholike.

  Preberi več

  16

  jan

  Zakaj je voščilnica odlična...

  Sladke novičke

  Od najmlajših pa do najstarejših – vsi radi praznujemo rojstne dneve na tak ali drugačen način. Ne glede na to, ali nam bolj prija mirno preživet dan, ali pa imamo raje, da se naš rojstni dan spremeni v zabavo leta – vsakdo je vesel osebnega voščila, ki prihaja naravnost iz srca.

  Preberi več
  ×

  Zakaj pri nas?

  5 razlogov

  za kupovanje pri nas.

  Preberi več