Rajska Ptica - Florentine v okrogli škatli, 250g

  Cena 14,90 € 14.9 EUR

  Kupi 2 in prihrani 10%

  Artikel ni na zalogi
  V košarico

  Ta lično opremljeni paket vsebuje čokolade okroglih oblik, različnih okusov in pestrih dodatkov. V škatli so tako bela, mlečna in temna čokolada z dodatkom suhega sadja in oreščkov. Vsaka škatlica je opremljena z rjavim prosojnim trakom in pripravljena, da razveseli vsakega čokoholika, ne glede na to ali le-ta obožuje belo, mlečno ali temno čokolado.

  * 1 škatla vsebuje 250 g florentin.

  Z nakupom tega izdelka lahko zberete do 14 Sladkih točk. Skupaj boste prejeli 14 Sladkih točk ki vam prinese popust v vrednosti 0,14 €.


  Izdelka trenutno ni na zalogi. Vpiši svoj email in obvestili te bomo takoj ko bo ponovno na zalogi.
  Uspešno smo vas dodali na seznam. Obvestili vas bomo takoj ko bo izdelek ponovno na zalogi.
  Info

  Rajska Ptica - Florentine v okrogli škatli, 250g

  Čokoladnica Rajska Ptica je družinsko podjetje, ki je z ustvarjanjem čokoladnih mojstrovin začelo pred dobrim desetletjem. Njihova raznolika ponudba je sestavljena iz ročno izdelanih čokoladnih izdelkov različnih okusov in oblik, med katerimi so tudi Florentine v okrogli škatli. 

  Florentine v okrogli škatli so okrogle čokoladice izdelane iz bele, mlečne in temne čokolade. Na vrhu jih dopolnjujejo različni dodatki suhega sadja in oreškov, ki poskrbijo, da bo med njimi prav zagotovo vsak našel nekaj zase. Florentine so zapakirane v okrogli škatli, ki poskrbijo za zelo lepo darilo. 

  Čokoladnica Rajska Ptica

  Rajska ptica je čokoladnica, ki prihaja iz Anglije in je znana po svoji prvovrstni čokoladi in unikatnih kreacijah. Za izdelavo čokoladnih izdelkov skrbijo vrhunski čokoladni mojstri, ki poskrbijo za pravi okus in izgled čokoladnih izdelkov.

  Vsak čokoladni izdelek je svojevrstna, ročno izdelana umetnina. Čokolada je izdelana iz le najboljših in naravnih sestavin, njenemu sladkemu okusu pa z občutkom dodajo tudi različne okusne kombinacije kot so npr. čili, limeta, jagoda, šampanjec, kardamom s pomarančo ipd. Čokolade različnih oblik, okusov in kombinacij so primerne za vsakogar, ki uživa v dobri čokoladi.

  Blaž P.
  09.12.2018

  pestre, dobre

  Prednosti
  • Za pravo uživanje v čokoladi
  • Najboljše sestavine
  • Ročno izdelano
  • Odlična rešitev za obdarovanje
  • Simpatično darilo
  Ključne besede: čokolada, bela čokolada, temna čokolada, čokoladno darilo, rajska ptica, mlečna čokolada, florentine v škatli, florentine, čokoladne florentine
  ×

  Zakaj pri nas?

  5 razlogov

  za kupovanje pri nas.

  Preberi več