Čokoladni bonboni, konfeti, oreščki in sadje oblito s čokolado. Čokoladni prigrizki, ki so kot nalašč za sladkanje v družbi bližnjih. In ne pozabite: "Čokolada ne obsoja, čokolada razume."
Nekateri proizvajalci čokoladne bonbone izdelujejo tako, da maso, ki tvori notranjost bonbonov, namakajo v čokolado ter nato vse skupaj pustijo, da se strdi. Slabost te metode je, da čokoladna obloga ni vedno enako debela pri vseh čokoladnih bonbonih. Zato so drugi proizvajalci razvili metodo, pri kateri maso ter čokolado enostavno stisnejo v kalupe. Tako dobijo čokoladne bonbone, ki so enako veliki, prav tako pa je enakomerno debela tudi njihova čokoladna obloga. Ne glede na to kako so čokoladni bonboni narejeni si zapomnite le nekaj: "Čokoladni bonboni vedno vsebujejo več, kot kažejo navzven."