Cenovni razpon
0€ - 3
Blagovna znamka
1001 dar
BAM izdelki za peko
Berryshka
BodyLab
Božnar
Cavalier
CHA
Chocomar
ChocoMe
Čokoladnica 20 chocolate
Čokoladnica Da Ponte
Čokoladnica Kunej
Čokoladnica Marina
Čokoladnica Rustika
Čokoladnica Venchi
Čokolandija Plešec
Cudié
Delišs
Dobnik
Dolce Amore
Domori
doživite Sladkozvočje
Eraclea
Gorenjka
GuyLian
Icam
Kraš
La Chocolate
La Cremerie
Limbay Gin
Lindt
Lizin Vrt
Lucifer Chocolate
Malinca
ManaHrana
Mojačokolada.si
mybars
Naravno In Kvalitetno
Okusi Slovenije
Passero
Pro Organika
Rajska ptica
RAWR čokolade
Sephra
Shockino
Strast
SugarSweet
Sukrin
Torras
Tramontana
Unikatni nakit - Nina Kolar
Vivoo
Založba Učila
Zotter

Presne čokolade

Presne čokolade za ljubitelje zdravih čokoladnih tablic. Le kaj je lahko boljšega kot najbolj preprosta, priljubljena in zdrava sladica, ki razveseli vsakega ljubitelja čokolade – slastna presna čokolada?

Bistvo presnega načina prehranjevanja je namreč ravno težnja po ohranitvi koristnih hranil, ki jih običajen način pripravljanja jedi, ki vključuje tudi segrevanje na visoke temperature, pogosto uniči.

Ste vedeli? Kakavovo maslo čokoladi doda bolj čokoladni okus in vonj, kokosovo maslo pa bo poleg vonja dalo čokoladi še mehkobo. Kakavovo maslo je namreč bolj trdo od kokosovega in se začne topiti šele pri 26 °C. Kokosovo maslo pa se topi že pri 23 °C. Nasvet: Če želite bolj trdo čokolado, ki se bo začela topiti počasneje, izberite čokolado z več kakavovim maslom in obratno.

TOP 5 presnih čokolad:

* Preberi tudi članek: Ali je presna čokolada res bolj zdrava od običajne?

Želite pomoč pri iskanju darila za svoje ljubljene?

Čoko iskalnik

bela čokolada lindt mandlji vanilijeva pasta temna čokolada lešniki namaz BAM stevia slovenija brez glutena bonboniera darilo brez sladkorja mlečna čokolada kakav gin ruby

Trgovina

Prikazujem 1-13 od 13 izdelkov

Ustvarjaj kot pravi Čokochef

Vpiši svoj elektronski naslov, mi pa ti na tvoj naslov pošljemo brezplačno e-knjigo receptov, ki vsebuje kar 9 najbolj kul čokoladnih receptov priznanih slovenskih čokochefov.