Dobnik - Čokoladne ploščice Q10

  Cena 11,90 € 11.9 EUR

  Kupi 2 in prihrani 10%

  Artikel ni na zalogi
  V košarico

  Čokoladne ploščice Q10 so narejene iz prave temne čokolade z najmanj 65% kakavovih delcev. Ploščicam smo dodali tudi koencim Q10 Vital, ki je potreben za nastajanje energije v celicah – z leti namreč količina Q10 v telesu hitro upada. Priporočena dnevna količina = 6 čokoladic dnevno.

  * V bonbonieri je 20 čokoladic (20 x 5g).

  Z nakupom tega izdelka lahko zberete do 11 Sladkih točk. Skupaj boste prejeli 11 Sladkih točk ki vam prinese popust v vrednosti 0,11 €.


  Izdelka trenutno ni na zalogi. Vpiši svoj email in obvestili te bomo takoj ko bo ponovno na zalogi.
  Uspešno smo vas dodali na seznam. Obvestili vas bomo takoj ko bo izdelek ponovno na zalogi.
  Info

  Dobnik - Čokoladne ploščice Q10

  Čokoladne ploščice Q10 predstavljajo enega izmed izdelkov v široki ponudbi Čokoladnega Ateljeja Dobnik. Vsi izdelki čokoladnega Ateljeja Dobnik so ročno izdelani iz svežih sestavin in ne vsebujejo nobenih umetnih arom in konzervansov. Sveže sestavine zagotavljajo čudovit svež okus. 

  Paket vsebuje 20 čokoladnih ploščic iz najkvalitetnejše 65% belgijske čokolade, katerim je dodan koencim Q10. Koencim Q10 je za telo zelo pomemben, saj izboljša vitalnost in raven energije v telesu, prispeva k zmanjševanju utrujenosti in izboljšanju imunskega sistema. V kombinaciji s pozitivnimi lastnostmi kakava imajo Čokoladne ploščice Q10 zelo dober vpliv na telo, še posebej na ljudi, ki so dnevno izpostavljeni stresu. 

  VIDEO - Čokoladni Atelje Dobnik

  Čokoladni atelje Dobnik

  Čokoladni atelje Dobnik je slovenska čokoladnica z dolgoletno tradicijo izdelave čokoladnih izdelkov. Z izdelavo čokolade najvišje kakovosti, so kot prvi pričeli že leta 1994. Že v samem začetku so si za vodilo postavili visoko kakovost in vse od takrat sledijo svojim načelom. Z ročno izdelavo, naravnimi sestavinami in z uporabo prave čokolade najvišje kakovosti, se uvrščajo med čokoladnice z najboljšimi čokoladnimi izdelki.

  Neprestano preizkušajo nove recepte, izboljšujejo stare in se poigravajo s kombinacijami. Tradicionalna izdelava in inovativnost zagotavljajo vrhunske in unikatne čokoladne dobrote.

  Garancija kakovosti

  Čokoladni izdelki ateljeja Dobnik so izdelani iz najboljše, prave čokolade. Zdravilne lastnosti prave čokolade z visoko vsebnostjo kakava so poznavalcem že dolgo znane. Izdelki so pripravljeni s skrbjo in ročno. Priporočamo, da naše izdelke hranite na suhem in hladnem med 18 – 20 °C in da ne odlašate predolgo s pokušnjo.

  Z lepimi željami, Čokoladni atelje Dobnik.

  Izdelek še nima mnenja kupcev.

  Prednosti
  • Izdelek je 100% naraven
  • Za vse ljubitelje odličnih čokoladnih izdelkov
  • Elegantna darilna embalaža
  • Brez konzervansov
  • Ročno izdelano
  • 100% slovensko
  Ključne besede: čokolada, temna čokolada, dobnik, praline, čokoladnica dobnik, q10, čokolade, belgijska čokolada, ploščice q10, koencim q10, čokolada s koencimom q10
  ×

  Zakaj pri nas?

  5 razlogov

  za kupovanje pri nas.

  Preberi več