Kocbek - Ekstra temna čokolada

  Cena 2,50 € 2.5 EUR

  Kupi 2 in prihrani 10%

  Artikel ni na zalogi
  V košarico

  Ekstra temna čokolada z bučnimi semeni in bučnim oljem (50 g)  je izvrstna čokolada slovenske blagovne znamke Kocbek. Izdelana je iz kvalitetnega kakava, njen okus pa čudovito izpopolni mešanica bučnih semen in bučnega olja. Posebnost te čokolade je tudi v izdelavi, saj je ročno izdelana.

  * Tablica je odeta v lično temno rjavo embalažo in je primerna tudi kot darilo.

  Z nakupom tega izdelka lahko zberete do 2 Sladkih točk. Skupaj boste prejeli 2 Sladkih točk ki vam prinese popust v vrednosti 0,02 €.


  Izdelka trenutno ni na zalogi. Vpiši svoj email in obvestili te bomo takoj ko bo ponovno na zalogi.
  Uspešno smo vas dodali na seznam. Obvestili vas bomo takoj ko bo izdelek ponovno na zalogi.
  Info

  Kocbek - Ekstra temna čokolada

  Kocbek čokolada, ekstra temna z bučnimi semeni in bučnim oljem, vsebuje vsaj 72% kakavovih delcev in je izdelana ročno iz kakava vrhunske kvalitete. Fini ekstra grenki čokoladi so dodana le izbrana in ročno prebrana slovenska bučna semena ter pristno bučno olje. Mešanica, ki v ustih pusti nepozaben okus. 

  50 g čokolada je ovita v lično temno rjavo embalažo in je naravnost simpatično darilce s svojo velikostjo in izgledom. Majhne pozornosti so najslajše. Podarjajte s srcem in občutkom!

  Izdelek še nima mnenja kupcev.

  Prednosti
  • Brez dodanih aditivov in umetnih snovi
  • Ročno izdelano
  • Vsaj 70% kakavovih delov
  • 100% slovensko
  Ključne besede: čokolada, strast, kocbek, strast čokolada, čokoladnica kocbek, temna čokolada, ročno izdelana čokolada, ekstra temna čokolada, črna čokolada, extra temna čokolada
  ×

  Zakaj pri nas?

  5 razlogov

  za kupovanje pri nas.

  Preberi več