Kocbek - Bela čokolada

  Cena 2,50 € 2.5 EUR

  Kupi 2 in prihrani 10%

  Artikel ni na zalogi
  V košarico

  Bela čokolada z bučnimi semeni in bučnim oljem (50 g)  je izvrstna čokolada slovenske blagovne znamke Kocbek. Izdelana je iz kvalitetnega kakava, njen okus pa čudovito še izpopolni mešanica bučnih semen in bučnega olja. Posebnost te čokolade ni le v dodatku, ki ji pripada, temveč tudi v izdelavi, saj je ročno izdelana.

  * Tablica je odeta v lično belo embalažo in je primerna tudi kot darilo.

  Z nakupom tega izdelka lahko zberete do 2 Sladkih točk. Skupaj boste prejeli 2 Sladkih točk ki vam prinese popust v vrednosti 0,02 €.


  Izdelka trenutno ni na zalogi. Vpiši svoj email in obvestili te bomo takoj ko bo ponovno na zalogi.
  Uspešno smo vas dodali na seznam. Obvestili vas bomo takoj ko bo izdelek ponovno na zalogi.
  Info

  Kocbek - Bela čokolada

  Kocbek čokolada, bela z bučnimi semeni in bučnim oljem, vsebuje vsaj 29,2 % kakavovih delcev in je izdelana ročno iz kakava vrhunske kvalitete. Sladki beli čokoladi so dodana izbrana in ročno prebrana slovenska bučna semena. Mešanica, ki v ustih pusti nepozaben okus. 

  50 g čokolada je ovita v lično belo embalažo in je naravnost simpatično darilce s svojo velikostjo in izgledom. Majhne pozornosti so najslajše. Podarjajte s srcem in občutkom!

  Izdelek še nima mnenja kupcev.

  Prednosti
  • Beli čokoladi so dodana bučna semena in bučno olje
  • Izvirno in okusno darilce
  • Ročno izdelano
  • 100% slovensko
  Ključne besede: čokolada, strast, kocbek, čokolada strast, kocbek čokolada, strast čokolada, bela čokolada, ročno izdelana čokolada, strastna čokolada, bela čokolada z bučnimi semeni
  ×

  Zakaj pri nas?

  5 razlogov

  za kupovanje pri nas.

  Preberi več