

Temna čokolada s slivami in slivovim žganjem (50 g) je izvrstna čokolada slovenske blagovne znamke Kocbek. Izdelana je iz kvalitetnega kakava, njen okus pa čudovito še izpopolni mešanica sliv in slivovega žganja. Posebnost te čokolade ni le v dodatku, ki ji pripada, temveč tudi v izdelavi, saj je ročno izdelana.
* Tablica je odeta v lično temno modro embalažo in je primerna tudi kot darilo.
Izdelka ni na zalogi. Klikni tukaj in obvestili te bomo, ko bo ponovno na zalogi.
Temna čokolada s slivami in slivovim žganjem (50 g) je izvrstna čokolada slovenske blagovne znamke Kocbek. Izdelana je iz kvalitetnega kakava, njen okus pa čudovito še izpopolni mešanica sliv in slivovega žganja. Posebnost te čokolade ni le v dodatku, ki ji pripada, temveč tudi v izdelavi, saj je ročno izdelana.
* Tablica je odeta v lično temno modro embalažo in je primerna tudi kot darilo.
Izdelka ni na zalogi. Klikni tukaj in obvestili te bomo, ko bo ponovno na zalogi.
Strastna čokolada, temna s slivami in slivovim žganjem, vsebuje vsaj 54,1% kakavovih delcev in je izdelana ročno iz kakava vrhunske kvalitete. Fini grenki čokoladi so dodane sladke slive in krepko slivovo žganje. Mešanica, ki v ustih pusti nepozaben okus.
50 g čokolada je ovita v lično temno modro embalažo in je naravnost simpatično darilce s svojo velikostjo in izgledom. Majhne pozornosti so najslajše. Podarjajte s srcem in občutkom!
Temna čokolada (kakavova masa - min. 56,6%, sladkor, kakavovo maslo, emulgator: sojin lecitin, naravna aroma vanilije), polnilo (suhe slive 25%, konzervans: kalijev sorbat, slivovo žganje 7%)).
Lahko vsebuje sledi oreščkov in mleka. Vsebuje do 2,9 vol. % alkohola.
Čokolado shranjujemo pri temperaturi med 15 in 20°C, v suhem in temnem prostoru. Temperatura prostora naj nikoli ne preseže 25°C , prav tako čokolada naj ne bo izpostavljena direktni svetlobi. Izogibajte se shranjevanju čokolade v hladilniku.
Vsi izdelki Strast so ročno izdelani, ročno se namreč izvajajo prav vse faze pri pripravi in izdelavi čokolad. Ker dajemo prednost kvaliteti ter odličnemu okusu, menimo, da so za tovrstno čokolado dovolj dobra le predhodno ročno prebrana in izbrana slovenska bučna semena. Po praženju pa se semenke ponovno ročno preberejo. Tako je namreč zagotovljeno, da v čokolado pridejo le najboljša semena, ki morajo imeti popolnoma nepoškodovano zeleno prevleko po celi površini semenke. Takšna čokolada je namenjena za užitke sladokuscem in ljubiteljem dobrih okusov.