Kocbek - Temna čokolada Čebula

  Cena 2,50 € 2.5 EUR

  Kupi 2 in prihrani 10%

  Artikel ni na zalogi
  V košarico

  Temna čokolada z ocvrto čebulo in bučnim oljem (50 g)  je izvrstna čokolada slovenske blagovne znamke Kocbek. Izdelana je iz kvalitetnega kakava, njen okus pa čudovito še izpopolni mešanica čebule in bučnega olja. Posebnost te čokolade ni le v dodatku, ki ji pripada, temveč tudi v izdelavi, saj je ročno izdelana.

  * Tablica je odeta v lično svetlo roza embalažo in je primerna tudi kot darilo.

  Z nakupom tega izdelka lahko zberete do 2 Sladkih točk. Skupaj boste prejeli 2 Sladkih točk ki vam prinese popust v vrednosti 0,02 €.


  Izdelka trenutno ni na zalogi. Vpiši svoj email in obvestili te bomo takoj ko bo ponovno na zalogi.
  Uspešno smo vas dodali na seznam. Obvestili vas bomo takoj ko bo izdelek ponovno na zalogi.
  Info

  Kocbek - Temna čokolada Čebula

  Strastna čokolada, temna z ocvrto čebulo in bučnim oljem, vsebuje vsaj 54,1% kakavovih delcev in je izdelana ročno iz kakava vrhunske kvalitete. Fini grenki čokoladi je dodano pristno bučno olje in malce posebna - ocvrta čebula. Mešanica, ki v ustih pusti nepozaben okus. 

  50 g čokolada je ovita v lično svetlo embalažo in je naravnost simpatično darilce s svojo velikostjo in izgledom. Majhne pozornosti so najslajše. Podarjajte s srcem in občutkom!

  Izdelek še nima mnenja kupcev.

  Prednosti
  • Izvirno in okusno darilce
  • Raznovrstnost okusov
  • Temni čokoladi je dodana pražena čebula
  Ključne besede: strast, čebula, tablica čokolade, čokolada s čebulo, kocbek čokolada, ročno izdelana čokolada, črna čokolada, temna čokolada s čebulo, črna čokolada s čebulo
  ×

  Zakaj pri nas?

  5 razlogov

  za kupovanje pri nas.

  Preberi več