Čokoladni Atelje Dobnik

  Čokoladni Atelje Dobnik

  Šlandrov trg 1

  3310 Žalec

  Čokoladni atelje Dobnik je družinsko podjetje in čokoladnica z dolgoletno tradicijo izdelave čokoladnih izdelkov. Tradicionalna izdelava in inovativnost zagotavljajo vrhunske in unikatne čokoladne...

  Z MojaČokolada.si sodelujemo že od 13.09.2013.

  Čokoladni Atelje Dobnik

  Čokoladni atelje Dobnik je družinsko podjetje in čokoladnica z dolgoletno tradicijo izdelave čokoladnih izdelkov. Tradicionalna izdelava in inovativnost zagotavljajo vrhunske in unikatne čokoladne dobrote.

  Naša osnovna vodila so:

  1.) ROČNA IZDELAVA: Vsi izdelki so ročno izdelani, saj sledimo stari Belgijski tradiciji izdelovanja čokoladnih izdelkov. Takšen način izdelave nam omogoča, da lahko uporabljamo sveže in naravne sestavine, zaradi česar so izdelki bolj okusni . Tradicionalna izdelava in inovativnost zagotavljajo vrhunske čokoladne dobrote. Vsak izdelek je unikaten, umetnost in čokolada z roko v roki.

  2.) UPORABA NAJBOLJŠIH SESTAVIN: Vseskozi uporabljamo sestavine, ki so naravne, visoko kakovostne in po možnosti sveže. Čokolada vsebuje velik delež kakavovih delcev, kupujemo jo pri najboljšem proizvajalcu belgijske čokolade, podjetju Barry Callebaut.

  3.) BREZ KONZERVANSOV: Pri izdelavi izdelkov ne uporabljamo konzervansov. Zdaj lahko uživate v polnem naravnem okusu in skrbite za svoje zdravje. Prava čokolada je zdravilna, saj ima veliko vsebnost kakavovih delcev, le ta pa vsebuje antioksidante, ki so koristni za vaše zdravje. Glikemični indeks prave čokolade je nizek, tako da se vam ni treba bati za vaše zdravje.

  4.) VEDNO SVEŽE: Ročna izdelava nam omogoča uporabo svežega sadja in mlečnih izdelkov, sestavine pa prilagajamo letnemu času. Vsi izdelki so tako sveže narejeni in brez konzervansov, zaradi česar imajo kratko življenjsko dobo.

  ×

  Zakaj pri nas?

  5 razlogov

  za kupovanje pri nas.

  Preberi več