Čokoladna idila - Medvedek

  Cena 7,90 € 7.9 EUR

  Kupi 2 in prihrani 10%

  Artikel ni na zalogi
  V košarico

  Čokoladna idila Medvedek vsebuje 90g mlečne in temne čokolade. Okrašena je z medvedkom iz prave čokolade in pakirana v darilni embalaži. Vrhunsko čokolado najboljše kvalitete izdeluje priznana čokoladnica Rustika.

  * Simpatična čokoladna pozornost, katere se bo vaša ljubljena oseba zelo razveselila!

  Z nakupom tega izdelka lahko zberete do 7 Sladkih točk. Skupaj boste prejeli 7 Sladkih točk ki vam prinese popust v vrednosti 0,07 €.


  Izdelka trenutno ni na zalogi. Vpiši svoj email in obvestili te bomo takoj ko bo ponovno na zalogi.
  Uspešno smo vas dodali na seznam. Obvestili vas bomo takoj ko bo izdelek ponovno na zalogi.
  Info

  Čokoladna idila - Medvedek

  Čokoladnica Rustika se ponaša z mnogimi unikatnimi darilnimi čokoladnimi izdelki. Kreacije iz čokolade in čokoladne ideje nimajo meja in nenehno nastajajo nove in nove ročno izdelane čokoladne kreacije, ki mnoge presenetijo s svojo obliko ter izgledom. 

  Čokoladni idila Medvedek (90 g) je izvrstno unikatno darilo primerno za prav vse priložnosti. Temni in mlečni čokoladi je dodan medvedek iz sladke bele čokolade. Privoščite vam in vašim najbljižjim le najboljše in najslajše!

  VIDEO - Rustika

  Čokoladnica Rustika

  Čokoladnica Rustika je priznana slovenska čokoladnica, ki izdeluje različne čokoladne izdelke vrhunske kakovosti. Sladka darila "prvega razreda" so namenjena za darilo za vse priložnosti ter za vsakogar, ki želi uživati v kvalitetni čokoladi.

  Vsi izdelki so izdelani iz le najboljših in svežih sestavin, uporabljena pa je zgolj najboljša čokolada. Vsak produkt je pripravljen ročno, z znanjem najboljših čokoladnih mojstrov. Piko na i pa vsem izdelkom iz čokoladnice Rustika doda tudi izredno dovršena darilna embalaža, ki naredi vsak čokoladni izdelek še privlačnejši.

  Izdelek še nima mnenja kupcev.

  Prednosti
  • Unikatno darilo ob vsaki priložnosti zanjo ali zanj
  • Ročno izdelano
  • Vsebuje zgolj najkvalitetnejše sestavine
  • Simpatično in lepo darilo
  Ključne besede: medvedek, čokoladnica, rustika, čokoladnica rustika, čokoladna idila, temna čokolada, mlečna čokolada, ročno izdelana čokolada, čokoladni medvedek
  ×

  Zakaj pri nas?

  5 razlogov

  za kupovanje pri nas.

  Preberi več