Cenovni razpon
0€ - 37
Podkategorije
Temne čokolade za peko
Mlečne čokolade za peko
Bele čokolade za peko
Blagovna znamka
BAM izdelki za peko
Mojačokolada.si

Čokolade za peko

Čokolade za peko se predstavijo. Vrhunske čokolade najvišje kvalitete. Prav takšne, kot uporabljajo tudi čokoladnice in najboljši slaščičarji. Ustvarite si vrhunsko čokoladno specialiteto kar doma!

Pred začetkom peke vam izdamo tri čokoladne nasvete za peko slaščic. Nasvet št. 1: Brez čokolade za kuhanje oziroma z drugimi besedami jedilne čokolade, si izdelave slaščic res ne moramo predstavljati. Nasvet pred nakupom: Predhodno preverite njeno sestavo oz. deklaracijo na izdelku. Nasvet št. 2: Zaradi sladkorja v mlečni čokoladi moramo biti pri segrevanju le te zelo pozorni, saj se hitro lahko zažge. Najlažje jo je uporabiti v receptih, kjer ni pečenja, kot so prelivi za že pečene sladice ali kot polnilo v sladicah. Nasvet št. 3: Bele čokolade v receptih ne moramo uporabiti namesto temne ali jedilne čokolade, saj je bolj občutljiva na toploto, zato se hitrejše zažge.

TOP 5 čokolad za peko:

* Preberi tudi članek: Katero čokolado izbrati za peko?

Želite pomoč pri iskanju darila za svoje najdražje?

Čoko iskalnik

jagoda temna čokolada krema kokos mlečna čokolada bela čokolada karamela crispy lešnik pomaranča BAM vanilija namaz pistacija

Trgovina

Prikazujem 1-24 od 25 izdelkov

Ustvarjaj kot pravi Čokochef

Vpiši svoj elektronski naslov, mi pa ti na tvoj naslov pošljemo brezplačno e-knjigo receptov, ki vsebuje kar 9 najbolj kul čokoladnih receptov priznanih slovenskih čokochefov.