Silikonski model za praline - Kocka

  Cena 7,50 € 7.5 EUR

  Kupi 2 in prihrani 10%

  Artikel ni na zalogi
  V košarico

  Silikonski model za praline Kocka je namenjen za domačo pripravo pralin, ki jih je s pomočjo tega modela zelo enostavno pripraviti. Model za praline je narejen iz silikona, ki je zelo prilagodljiv, obstojen in ga je moč izpostavljati visokim in nizkim temperaturam. Vživite se v pravega čokoladnega mojstra in pripravite vrhunske praline po vašem okusu tudi doma!

  * Zadostuje za pripravo 15 pralin.

  Z nakupom tega izdelka lahko zberete do 7 Sladkih točk. Skupaj boste prejeli 7 Sladkih točk ki vam prinese popust v vrednosti 0,07 €.


  Izdelka trenutno ni na zalogi. Vpiši svoj email in obvestili te bomo takoj ko bo ponovno na zalogi.
  Uspešno smo vas dodali na seznam. Obvestili vas bomo takoj ko bo izdelek ponovno na zalogi.
  Info

  Silikonski model za praline - Kocka

  Za enostavno pripravo odličnih domačih čokoladnih pralin smo pripravili kolekcijo simpatičnih modelčkov za izdelavo pralin tudi doma. V kolekciji silikonskih modelčkov se nahaja tudi model Kocka, s katerim lahko pripravite ljubke čokoladne kocke in jih napolnite s kremami ter polnili čisto po svojih željah.

  Silikonski modeli za praline v obliki kocke so narejeni iz kakovostnega silikona, ki je izvrsten trpežen material, ki naredi pripravo pralin zares enostavno. Modelčki so prilagodljivi, obstojni, trpežni, zdravju neškodljivi in odporni na tako nizke kot visoke temperature (postavimo jih lahko v hladilnik, zamrzovalnik, pečico ali mikrovalovno pečico).

  VIDEO - Silikomart izdelki

  Izdelek še nima mnenja kupcev.

  Prednosti
  • Izdelek je narejen iz 100% silikona
  • Pakiranje vsebuje modelček za 15 čokoladnih pralin
  • Za ljubitelje čokolade, ki radi ustvarjajo in pečejo slaščice iz čokolade
  • Primerno za pripravo vrhunskih čokoladnih pralin tudi doma
  • Model za praline v obliki kock
  Ključne besede: silikonski model, pralineji, silikomart, silikon, modelčki za pralineje, modelčki za praline, čokoladne kocke, model, iz silikona, model kocka
  ×

  Zakaj pri nas?

  5 razlogov

  za kupovanje pri nas.

  Preberi več