Čokoladne tablice Lindt

    Čokoladne tablice Lindt se predstavijo. Kot pravijo pri Lindtu: "Lindt, švicarski čokoladni mojstri že od leta 1845." Sprehodite se med široko izbiro odličnih švicarskih čokoladnih tablic Lindt.  

    Lindt Chocolate je znamka čokolad iz dežele čokolade Švice, kjer ustvarjajo premium čokoladne izdelke, ki zahtevajo veliko znanja in ljubezni do čokolade. Lindt sledi temu že vse od leta 1845. Vse od takrat izpopolnjujejo svoje recepte, preizkušajo nove in ustvarjajo dih jemajoče kombinacije, ki navdušujejo po vsej Evropi. Njihove najbolj poznane kolekcije so Excellence z večjo vsebnostjo kakava, Classic, Lindor čokoladne kroglice in Creation kolekcija, katero navdihujejo najboljše slaščice sveta.

    TOP 5 čokoladnih tablic Lindt:


    * Preberi tudi članek: Švicarska čokolada Lindt – tradicija, začinjena s ščepcem modernosti.

    Prikazani izdelkI: 1 - 12 od 27 Razvrsti po: priljubljenosti ceni imenu

    Zadnje iz čokoladnega bloga

    14

    mar

    Malo drugačna darila za moške ob...

    Sladke novičke

    Marec je eden izmed tistih mesecev v letu, ko praznikov kar mrgoli. Gregorjevo je denimo namenjeno zaljubljencem, ko se po ljudskem izročilu ptički ženijo, ženske v marcu slavijo kar dvakrat, dva dni po tem, ko slavijo prvič v mesecu, pa pridejo na svoj račun tudi moški.

    Preberi več

    08

    mar

    Najlepša darila za ženske ob...

    Sladke novičke

    Verjetno ga ni meseca, ki bi bil bolj naklonjen ženskam, kot je marec, saj sta jim posvečena kar dva praznika. Dan žena in materinski dan sta nedvomno izvrstna priložnost, da svojim dekletom, ženam, materam, babicam, tetam, sestram in prijateljicam pokažete, koliko vam pomenijo.

    Preberi več
    ×

    Zakaj pri nas?

    5 razlogov

    za kupovanje pri nas.

    Preberi več