Čokoladnica Rustika

  Čokoladnica Rustika

  Volčji potok 24b

  1235 Radomlje

  Za blagovno znamko Rustika stoji ekipa sodelavcev, ki nas je pred leti združila želja in prepričanje, da lahko tudi v Sloveniji izdelamo nekaj drugačnega, izvirnega, vrhunskega. Rustika je kmalu...

  Z MojaČokolada.si sodelujemo že od 13.09.2013.

  Rustika - svet vrhunskih okusov

  Za blagovno znamko Rustika stoji ekipa sodelavcev, ki nas je pred leti združila želja in prepričanje, da lahko tudi v Sloveniji izdelamo nekaj drugačnega, izvirnega, vrhunskega. Rustika je kmalu postala zbirališče zagnanih ljubiteljev in poznavalcev vrhunskih okusov, ki so si zadali nalogo, da slovenskemu kupcu ponudijo nekaj, kar bo sad domačega znanja in delo domačih rok. Tako smo v izvirnih receptih združili že skoraj pozabljeno slovensko tradicijo z najnovejšimi svetovnimi dognanji, ki so povsem spremenili pogled na desertne izdelke. Če so bili čokolada, sladoled, slaščice in pecivo nekoč podrejen, nepotreben ali celo »pregrešen« del jedilnika, so zdaj tudi ti izdelki – če so seveda izdelani ročno in iz vrhunskih sestavin – postali polnopraven del zdrave prehrane, katere bistvo ni odrekanje, ampak uživanje – v kakovostnih, svežih in raznovrstnih jedeh v zmernih količinah.

  Prav to je bilo tisto izhodišče, na podlagi katerega smo v Rustiki zasnovali linijo vrhunskih desertnih izdelkov. Vsi izdelki so narejeni ročno, in to iz prvovrstnih sestavin. Namesto da bi dodajali umetne arome ali barvila, hidrogenirane maščobe ter škodljive dodatke za podaljšanje obstojnosti živil smo se raje posvetili iskanju najboljših sestavin. Prednost dajemo tistim s slovenskim poreklom: kraškim drnuljam, bezgovim cvetovom z Dolenjske, meti z domačega vrta, prekmurskemu bučnemu olju, gozdnemu medu in smrekovim vršičkom; vse te okuse pa nato mojstrsko združujejo s širokim izborom najboljših svetovnih vrst kakavovih zrn.

  V letih stalnega učenja in izpopolnjevanja, predvsem pa trdega dela celotne ekipe so rustični izdelki – čokolada, sladoled, slaščice in pecivo – postali sopomenka za slovensko kakovost in izvirnost. Novi studio čokolade v Volčjem Potoku je prava ustvarjalnica vrhunskih dobrot, vse vrvi od idej, vonji in okusi se združujejo v izvirne mojstrovine, ki hranijo dušo in telo. Delo je zasnovano tako, da prav vsak dobi priložnost za uresničitev svojih zamisli.

  Naš drugačen koncept uživanja desertnih izdelkov brez slabe vesti – vrhunsko, zdravo, kakovostno, izvirno in v majhnih količinah – je prepričala še tako zahtevne kupce, ki znajo razlikovati kakovost od povprečja in vedo, kaj hočejo.

  ×

  Zakaj pri nas?

  5 razlogov

  za kupovanje pri nas.

  Preberi več