

VIVOO namaz iz bučnih semen in presne čokolade je namaz odličnega okusa, ki se vrhunsko prileže za zajtrk na kosu kruha, za malico na krekerjih ali grisinih ter za večerjo na palačinkah. Izdelan je iz 60% zmletih praženih bučnih semen in 22% presne čokolade. Vsebuje kokosov sladkor, ki je primeren tudi za diabetike.
* Neto količina: 180 g.
Izdelka ni na zalogi. Klikni tukaj in obvestili te bomo, ko bo ponovno na zalogi.
VIVOO namaz iz bučnih semen in presne čokolade je namaz odličnega okusa, ki se vrhunsko prileže za zajtrk na kosu kruha, za malico na krekerjih ali grisinih ter za večerjo na palačinkah. Izdelan je iz 60% zmletih praženih bučnih semen in 22% presne čokolade. Vsebuje kokosov sladkor, ki je primeren tudi za diabetike.
* Neto količina: 180 g.
Izdelka ni na zalogi. Klikni tukaj in obvestili te bomo, ko bo ponovno na zalogi.
VIVOO je italijanska čokoladnica, ki svoje izdelke izdeluje iz skrbno izbranih sestavin ekološkega porekla. Čokolada VIVOO je tako presna, ekološka, brez rafiniranega sladkorja in kemične obdelave sestavin. V kolekciji presnih čokoladnih izdelkov VIVOO se nahaja tudi Namaz iz bučnih semen.
Namaz iz bučnih semen in presne čokolade (180g) poskrbi za sladko in zanimivo doživetje okusov. Namaz je izdelan iz mletih praženih bučnih semen in odlične VIVOO presne čokolade. Ker namaz vsebuje kokosov sladkor je primeren tudi za diabetike in za ljudi, ki se izogibajo belemu sladkorju. Namaz je resnično nekaj posebnega zaradi pristnega okusa, obdelave in izbire sestavin ekološkega porekla.
Pražena bučna semena* (60%), presna čokolada* (presna kakavova masa*, kokosov sladkor*, kakavovo maslo*, min delež kakava 57%) (22%), kokosov sladkor* (18%).
*iz kontrolirane ekološke pridelave.
Energijska vrednost 2217 kJ /533 kcal
Čokolado shranjujemo pri temperaturi med 15 in 20°C, v suhem in temnem prostoru. Temperatura prostora naj nikoli ne preseže 25°C , prav tako čokolada naj ne bo izpostavljena direktni svetlobi. Izogibajte se shranjevanju čokolade v hladilniku.
VIVOO je novejša italijanska čokoladnica, ki svoje čokoladne produkte izdeluje z veliko strastjo in ljubeznijo do prave presne ekološke čokolade. Zgodba o VIVOO čokoladi se začne v Arizoni, Amerika, na pohajkovanju po lepotah Sedone, ko je domačinka vzbudila strast v nekem italijanu, že tako ljubitelju čokolade in ekološke hrane. "Čokolada je dobra, resnično dobra za naše zdravje! Izboljša delovanje srca, vsebuje ogromno antioksidantov ter tudi magnezij in serotonin, ki spodbuja boljše počutje in občutek sreče. In to še posebaj velja za presno čokolado". Nekaj let kasneje, ko je ta radovedni italijan odprl svojo lično ekološko restavracijo v Milanu in želel najti kvalitetno, ekološko, presno temno čokolado je žal ni našel. Tako se je odločil raziskati skrivnosti izdelave čokolade, ki tudi obdrži vse zdravilne lastnosti kakava. Takrat je vzklila strast o čokoladi, ki jo je vzpodbudila ameriška domačinka nekaj let nazaj in tako se je začel razvoj VIVOO čokoladnih izdelkov. Čokoladnica VIVOO izdeluje čokoladne izdelke, ki so brez barvil, kemikalij in izdelani brez škodljivih ter nepotrebnih procesov kot je praženje, stiskanje, počasno kuhanje in dodajanje rafiniranih sladkorjev. Misija VIVOO je izdelovati pristno čokolado »hrano Bogov«, ki so jo navdihnili Azteki. Zato je čokolada VIVOO presna, ekološka, brez rafiniranega sladkorja in kemične obdelave. Vsi dodatki, ki so uporabljeni pri izdelavi VIVOO izdelkov so prav tako zavezani k enakim načelom in so vsi skrbno izbrani iz različnih kotičkov sveta, da je zagotovljen bogat okus in velika hranljivost. Čokolada VIVOO ohranja kakavove dragocene fitokemikalije, kot sta teobromin in anandamid. Te pomembne fitokemikalije tvorijo nekatere enake molekule, ki jih proizvajajo naši možgani, ko smo srečni ali zaljubljeni. Ste vedeli? VIVOO je po italijansko ŽIVETI.