Sladilo SugarSweet 1:10, 200g

  Želena količina naročenega izdelka je večja, kot je izdelkov na zalogi pri nas. Čas dostave celotnega naročila bo tako daljši za 3 delovne dni. Trenutno na zalogi: 0 kos.

  Cena 7,90 € 7.9 EUR

  Kupi 2 in prihrani 10%

  Na zalogi pri dobavitelju
  Predvidena odprema: 24.01.2019

  Kdaj lahko pričakujete artikel?

  Pričakovani datum dostave oziroma osebnega prevzema artikla je naveden spodaj.

  Predvidena dostava na dom: Med 25.01.2019 in 28.01.2019
  Predvidena priprava za osebni prevzem: Med 24.01.2019 in 25.01.2019

  * Podatek o dobavi velja za naročila prejeta do 12. ure.

  Sladilo SugarSweet 1:10 je naravno nadomestilo belega sladkorja tako po okusu kot strukturi in ga lhako uporabljamo v vseh jedeh in napitkih, kjer običajno uporabljamo sladkor. SugarSweet 1:10 je kar desetkrat bolj sladek kot sladkor, je brez kalorij in z glikemičnim indeksom 0. Vsebuje stevio in eritritol, ki sta oba naravno prisotna v rastlinah.

  * Neto količina: 200g.

  Z nakupom tega izdelka lahko zberete do 7 Sladkih točk. Skupaj boste prejeli 7 Sladkih točk ki vam prinese popust v vrednosti 0,07 €.


  Info

  Sladilo SugarSweet 1:10, 200g

  SugarSweet je kolekcija sladil, ki veljajo za naravne in brezkalorične nadomestke belega sladkorja z glikemičnim indeksom 0. V sladilih SugarSweet lahko zasledimo naravno sladilo eritritol in stevio. Eritritol je pridobljen s procesom naravne fermentacije rastlinskega škroba, stevia pa je pridobljena iz listov rastline stevija. V kolekciji SugarSweet se nahaja tudi sladilo SugarSweet 1:10.

  SugarSweet 1:10 vsebuje naravno sladilo eritritol in stevio, ki ustvarita tako okus kot strukturo izjemno podobno belemu sladkorju ter lahko sladilo uporabljamo povsod, kjer sicer uporabljamo beli sladkor. Po sladkosti je SugarSweet 1:10 desetkrat bolj sladek kot beli sladkor ter temu primerno uravnavamo tudi doziranje. Gre za naravno, brezkalorično sladilo z glikemičnim indeksom 0. SugarSweet 1:1 prav tako ne povzroča kariesa in ima v telesu antioksidativno funckijo.

  Izdelek še nima mnenja kupcev.

  Da uživanje velikih količin sladkorja vse prej kot blagodejno vpliva na naše zdravje, čivkajo že vrabci na strehah. Kaj pa, če bi posegli po alternativi in poskusili svojo najljubšo hrano...

  Prednosti
  • Primerno za pripravo slaščic doma
  • Naravno in brezkalorično sladilo
  • Glikemični indeks 0
  • Sladilo vsebuje eritritol in stevio
  • Je desetkrat slajše od belega sladkorja
  Ključne besede: naravno sladilo, stevija, stevia, sladilo, sladilo eritritol, sladilo sugarsweet, sugarsweet, eritritol, glikemični indeks 0, brezkalorično sladilo, sladilo brez kalorij, sladilo stevia
  ×

  Zakaj pri nas?

  5 razlogov

  za kupovanje pri nas.

  Preberi več